HP LaserJet Enterprise - alternativet Skriv ut mangler på fanen Informasjon i den innebygde webserveren

Problem
Når du prøver å skrive ut til en HP LaserJet Enterprise-modell fra skriverens innebygde webserver, er ikke alternativet Skriv ut tilgjengelig i navigasjonsruten til venstre på fanen Informasjon.
fanen Informasjon, alternativet Skriv ut er deaktivert
Figur : fanen Informasjon, alternativet Skriv ut er deaktivert
Løsning
Aktiver alternativet Skriv ut på fanen Sikkerhet.
  1. Klikk på fanen Sikkerhet.
      merknad:
    Du trenger kanskje administratorlegitimasjon for å få tilgang til denne fanen.
  2. Velg Vis utskriftsside i fanen Informasjon.
    Figur : fanen Sikkerhet, alternativer for innebygd webserver, Vis utskriftsside i fanen Informasjon er valgt
  3. Bla til bunnen av siden, og klikk på Bruk.
  4. Klikk på fanen Informasjon. Alternativet Skriv ut er tilgjengelig i den venstre navigasjonsruten.
    Figur : fanen Informasjon, alternativet Skriv ut er tilgjengelig
Berørte skrivere
HP LaserJet Enterprise-modeller.