hp-support-head-portlet

Handlinger
Laster inn...
HPs kundestøtte - kunnskapsbase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-share-print-widget-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP-nettbrett - Tilbakestille nettbrettet til fabrikktilstand (Android 5.1, 5.0/Lollipop)

Dette dokumentet gjelder for HP og Compaq nettbrett med operativsystemet Android 5.1, 5.0/Lollipop.
Tilbakestilling av nettbrettet gjenoppretter de opprinnelige fabrikkinnstillingene, fjerning av alle lagrede Google kontoer og slette alle lagrede data. Alle lokalt lagrede filer, programmer og lagrede nettverk er slettet. Før du tilbakestiller nettbrettet bør du sikkerhetskopiere viktige filer, enten på Internett eller en ekstern lagringsenhet. Google-kontoer fjernes kun fra nettbrettet. Alle data som er synkronisert til web er ikke berørt av en tilbakestilling.
Du kan tilbakestille datamaskinen med strømmen slått av eller på. Hvis nettbrettet starter normalt, og du er i stand til å få tilgang til menyen innstillinger, bruk trinnene i tilbakestilling av nettbrettet med datamaskinen slått på. Hvis nettbrettet ikke starter opp normalt, eller hvis du ikke husker passordet for å låse opp skjermen, bruk trinnene i tilbakestilling av nettbrettet når det ikke starter.

Tilbakestilling med nettbrettet slått på

Hvis nettbrettet starter normalt, og du får logget på brukerkontoen (den første kontoen lagt til enheten), følger du trinnene i dette avsnittet for å tilbakestille nettbrettet til fabrikktilstand. Brukerkontoer har ikke tilgang til tilbakestilling til fabrikk. Hvis du ikke kan bruke disse trinnene, se Tilbakestille datamaskinen med nettbrettet slått av for instruksjoner for å tilbakestille datamaskinen fra Android system recovery meny.
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten, slettes når du utfører en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Alle programmer avinstalleres. Data som er lagret på Google-kontoen, kan gjenopprettes. Sikkerhetskopier alle viktige filer, enten på nettet eller med en ekstern lagringsenhet, før du tilbakestiller nettbrettet.
  1. Hvis du har et microSD-kort installert i nettbrettet, ta ut minnekortet før du tilbakestiller.
  2. Fra startskjermen trykker du på ikonet for Alle apper og trykker deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling i den personlige delen.
    Figur : Sikkerhetskopier og tilbakestill
    Sikkerhetskopier og tilbakestill
  4. Trykk på Tilbakestilling til fabrikkinnstillinger.
    Figur : Tilbakestille fabrikkdata
    Tilbakestille fabrikkdata
  5. Trykk på Tilbakestill nettbrett.
    Figur : Tilbakestill nettbrett
    Tilbakestill nettbrett
  6. Hvis du angir et skjermlåspassord for å låse nettbrettet, skriv inn passordet når du blir bedt om det.
  7. Trykk på Slett alt for å bekrefte og starte tilbakestillingen.
    Figur : Slett alt
    Slett alt
  8. Nettbrettet slår seg av, og skjermen viser Sletter. Når tilbakestillingen er fullført, starter nettbrettet på nytt.
    Konfigurer nettbrettet ved å følge trinnene i HP-støttedokumentet Setting Up Your HP Tablet (Konfigurere nettbrettet).

Tilbakestille når nettbrettet ikke starter

Hvis datamaskinen ikke starter opp normalt, eller hvis du ikke husker passordet for å låse opp skjermen, kan det være nødvendig å utføre en nullstilling uten å slå på nettbrettet.
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten, slettes når du utfører en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Alle programmer avinstalleres. Data som er lagret på Google-kontoen, kan gjenopprettes. Før du tilbakestiller nettbrettet, er det lurt å sikkerhetskopierer viktige filer, enten på Internett eller med en ekstern lagringsenhet.

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-feedback-banner-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-country-locator-portlet

Handlinger
Laster inn...
Land/område: Flag Norge

hp-detect-load-my-device-portlet

Handlinger
Laster inn...