HP-skrivere - Skriver ikke funnet under installasjon av nettverkdriver (Mac)

Dette dokumentet gjelder for HP-skrivere og Mac-maskiner.
Hvis skriveren ikke er oppdaget mens man installerer HP-skriverprogramvaren, kan du bruke denne fremgangsmåten for å feilsøke eventuelle problemer med utskriftssystemer, installering og nettverkstilkobling.

Trinn 1: Tilbakestill utskriftssystemet

Tilbakestilling av utskriftssystemet sletter alle feiltilstander ved å fjerne alle HP- og ikke-HP-skrivere, utskriftsjobber og skriverinnstillinger.
  1. Klikk på Apple-menyen og deretter på Systemvalg.
  2. Klikk Utskrift og faks, Utskrift og skann, eller Skrivere og skannere.
  3. Høyreklikk (eller kontroll + klikk) hvor som helst i vinduet skrivere, og klikk deretter på Tilbakestill utskriftssystemet.
     Tilbakestilling av utskriftssystemet på en Mac-maskin
  4. Klikk Tilbakestill i bekreftelsesvinduet.
  5. Angi administratornavn og passord, og klikk deretter på OK for å fullføre tilbakestillingen.

Trinn 2: Avinstaller og installere HP-driveren og programvaren

Noen HP-programvarekomponenter kan ha blitt installert feil, selv om driver- og skriveroppsettet ikke ble fullført. Fjerne og installere programvaren på nytt for å fjerne alle mulige problemer.
  1. Koble USB-kablen fra skriveren, om nødvendig.
  2. Klikk på Finder i dokken.
  3. I menylinjen klikker du på , klikk Programmer, og åpne mappen HP eller mappen Hewlett Packard.
    • Hvis HP Uninstaller er i mappen, dobbeltklikk på den for å avinstallere programvaren, og hopp over til trinnet som klargjører skriveren for installering av driveren.
    • Hvis HP Uninstaller ikke finnes i mappen, går du videre til det neste trinnet.
  4. Klikk og dra mappen HP eller Hewlett Packard til Papirkurv-ikonet i dokken.
  5. I menylinjen, klikk , klikk Gå til mappe, skriv inn /Library/Printers, og klikk deretter .
  6. Klikk og dra mappen HP eller Hewlett Packard til Papirkurv-ikonet i dokken.
  7. Høyreklikk eller Ctrl + klikk på Papirkurv-ikonet, og velg deretter Tøm søppel.
  8. Klargjøre skriveren for installering av driveren. Bekreft at skriveren er slått på, blekkpatronene er satt inn og vanlig papir er lagt inn i hovedskuffen.
  9. Gå til 123.hp.com. Denne veiledningtjenesten finner automatisk den riktige skriverdriveren eller appen for operativsystemversjonen til din datamaskin.
  10. Følg instruksjonene for å laste ned og installere driveren eller appen. Under installasjonen, velger du HP Smart eller komplette programvarealternativet for å få mest mulig ut av HP-skriveren, og følg deretter trinnene for å sette opp skrivertilkoblingen.
Prøv å skrive ut. Hvis problemet ikke er løst, fortsetter du til neste trinn.

Trinn 3: Løse problemer med skrivertilkoblingen