• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

HP PCer - Installering av siste versjon av Windows 10

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10.
Nye Windows 10-versjoner leveres til datamaskinen via Windows Update. Dette dokumentet beskriver hva som skjer hvis Windows installerer høstoppdateringen automatisk, og det gir instruksjoner for å manuelt installere oppdateringen.
For mer informasjon om nye funksjoner i Windows 10, kan du se Kommende Windows 10-funksjoner fra Microsoft (på engelsk).
merknad:
Windows Update krever et minimum av ledig plass på harddisken for å installere den nyeste oppdateringen. Du kan bli bedt om å koble til eksterne lagringsenheter for å fullføre oppdateringen. Se Løse feil som skyldes lite diskplass (Windows 10, 8) for trinn for å frigjøre mer lagringsplass på harddisken.