HP ScanJet Pro 3500 f1 flatbed scanner - Hvilemodus og innstillinger for automatisk avslåing

Hvilemodus og innstillinger for automatisk avslåing

Som standard vil skanneren gå i hvilemodus etter 15 minutters uvirksomhet og vil slå seg av automatisk etter to timers uvirksomhet for å spare strøm.
Windows: Følg denne fremgangsmåten for å endre standardinnstillingene for automatisk avslåing:
  1. Start HP Scanner Tools Utility ved å gjøre ett av følgende:
    • Klikk på Start og pek på Programmer eller Alle Programmer, pek på HP, pek på Scanjet, pek på 3500 f1, og klikk så på Scanner Tools Utility.
    • Start-skjermen klikker du på til HP Scanner Tools Utility-ruten.
  2. Klikk på fanen Innstillinger, og velg deretter ønsket innstilling for hvilemodus og automatisk avslåing.
    • Når du skal angi en uvirksom periode før skanneren automatisk slår seg av, velger du riktig verdi (1 time, 2 timer, 4 timer, or Aldri) fra Automatisk avslåing: Slå skanneren av etter: rullegardinlisten.
OS X: Bruk HP Utility for å endre standardinnstillingene for automatisk avslåing.
  1. Start opp HP Utility.
  2. Klikk på Energi-ikonet.
  3. Velg innstillingen Lampemodus.
  4. Still tiden for automatisk avstenging i rullegardinlisten Skru av skanneren automatisk: .