HP ScanJet Pro 2500 - Løse problemer med skannerinstalleringen

Kontrollere kablene

Kabeltype
Løsning
Strømledning
Strømledningen skal være koblet til mellom skanneren og en stikkontakt.
  • Kontroller at strømledningen er ordentlig tilkoblet mellom skanneren og en strømførende stikkontakt eller et overspenningsvern.
  • Hvis strømledningen er koblet til et overspenningsvern, må du kontrollere at overspenningsvernet er koblet til en stikkontakt og er slått på.
  • Trykk på av/på-knappen for å slå av skanneren, og slå deretter av datamaskinen. Etter 30 sekunder slår du skanneren på igjen og deretter datamaskinen, i den rekkefølgen.
USB-kabel
USB-kabelen skal være koblet til mellom skanneren og datamaskinen.
  • Bruk kabelen som fulgte med skanneren. Det er ikke sikkert at andre USB-kabler er kompatible med skanneren.
  • Kontroller at USB-kabelen er ordentlig tilkoblet mellom skanneren og datamaskinen.
  • Hvis USB-kabelen er koblet til en USB-port foran på datamaskinen, flytter du den til en USB-port på baksiden av datamaskinen.
Hvis du vil ha mer informasjon om løsing av USB-problemer, se www.hp.com/support, velg land eller region og bruk deretter søkeverktøyet til å finne emner om løsing av USB-problemer.

Avinstaller HP ScanJet Drivers and Tools og installer på nytt (Windows)

Hvis du har kontrollert tilkoblingene av skannerkabelen og dette ikke løste problemet, kan problemet skyldes en ufullstendig installasjon. Forsøk å avinstallere HP ScanJet Drivers and Tools, og installer på nytt.
  1. Trykk på av/på-knappen for å slå skanneren av, og koble deretter USB-kabelen og strømledningen fra skanneren.
  2. På datamaskinen åpner du Kontrollpanel og bruker verktøyet Programmer og funksjoner (i Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10, verktøyet Programmer og funksjoner) for å avinstallere følgende programmer:
    • HP ScanJet Pro 2500
    • HP Scan
  3. Start datamaskinen på nytt.
  4. Installer HP ScanJet Drivers and Tools på nytt.
    • Slå skanneren av, vent 30 sekunder og slå den deretter på igjen. Programvaren og driverne som trengs, skulle installeres automatisk.
    • Hvis driverne og verktøyene ikke installeres automatisk, installerer du dem fra CDen med HP-skanneprogramvaren.
  5. Koble USB-kabelen og strømkabelen til skanneren igjen, og trykk deretter på av/på-knappen for å slå skanneren på.