HP ScanJet Pro 2500 - Hvilemodus og innstillinger for automatisk avslåing

Hvilemodus og innstillinger for automatisk avslåing

Som standard vil skanneren gå i hvilemodus etter 15 minutters uvirksomhet og vil slå seg av automatisk etter to timers uvirksomhet for å spare strøm.
Windows: Følg denne fremgangsmåten for å endre standardinnstillingene for automatisk avslåing:
  1. Start HP Scanner Tools Utility ved å gjøre ett av følgende:
    • Klikk på Start og pek på Programmer eller Alle programmer, HP, ScanJet, 2500 f1 og deretter på HP Scanner Tools Utility.
    • Start-skjermen klikker du på til HP Scanner Tools Utility-ruten.
  2. Klikk på kategorien Innstillinger, og velg deretter ønsket innstilling for hvilemodus og automatisk avslåing.
    • Når du skal angi en uvirksom periode før skanneren automatisk slår seg av, velger du riktig verdi (1 time, 2 timer, 4 timer, or Aldri) fra Automatisk avslåing: Slå av skanneren etter: rullegardinlisten.
Mac OS X: Bruk HP Utility til å endre standardinnstillingene for hvilemodus og automatisk avslåing.