HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Hvilemodus og innstillinger for automatisk avslåing

Hvilemodus og innstillinger for automatisk avslåing

Som standard vil skanneren gå i hvilemodus etter 15 minutters uvirksomhet og vil slå seg av automatisk etter to timers uvirksomhet for å spare strøm.
Windows: Hvis du vil endre standardinnstillingene for automatisk avslåing, kan du bruke berøringsskjermen eller den innebygde webserveren.
OS X: Bruk energiruten til å endre standardinnstillingene for automatisk avslåing.
  1. Start opp HP Utility.
  2. Klikk på Energi-ikonet.
  3. Velg innstillingen Lampemodus.
  4. Still tiden for automatisk avstenging i rullegardinlisten Skru av skanneren automatisk: .