HP LaserJet Pro MFP M425 - Egenreparasjonsdeler

Egenreparasjonsdeler
Deler for CSR (Customer Self-Repair) er tilgjengelige for mange HP LaserJet-skrivere for å redusere reparasjonstid. Hvis du vil ha mer informasjon om CSR-programmet og fordelene med det, kan du se www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale erstatningsdeler fra HP kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved å kontakte en tjeneste- eller støtteleverandør som er godkjent av HP. Ett av følgende er nødvendig når du bestiller noe: delenummer, serienummer (står på baksiden av skriveren), produktnummer eller skrivernavn.
  • Deler som er merket Obligatorisk under alternativer for egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs skrivergaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfri egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnad i løpet av skriverens garantiperiode.
Element
Beskrivelse
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
HP 80A svart original LaserJet-tonerkassett
Svart tonerkassett med standard kapasitet
Obligatorisk
CF280A
HP LaserJet Pro M401/M425 6.9K Blk Crtg
Svart tonerkassett med høy kapasitet
Obligatorisk
CF280X
Innskuff
Skuff 3 med 500-ark
Tilleggsutstyr
CF284A
USB 2.0-skriverkabel
(2-meters standard) A-til-B-kabel
Tilleggsutstyr
C6518A