HP LaserJet Pro M701, M706 - Egenreparasjonsdeler

Egenreparasjonsdeler
Deler for CSR (Customer Self-Repair) er tilgjengelige for mange HP LaserJet-skrivere for å redusere reparasjonstid. Hvis du vil ha mer informasjon om CSR-programmet og fordelene med det, kan du se www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale erstatningsdeler fra HP kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved å kontakte en tjeneste- eller støtteleverandør som er godkjent av HP. Ett av følgende er nødvendig når du bestiller noe: delenummer, serienummer (står på baksiden av skriveren), produktnummer eller skrivernavn.
  • Deler som er merket Obligatorisk under alternativer for egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs skrivergaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfri egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnad i løpet av skriverens garantiperiode.
Element
Beskrivelse
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
HP 93A svart LaserJet-tonerkassett
Erstatningstonerkassett
Obligatorisk
CZ192-67901
Valsesett for skuff 1
Erstatningsvalser for skuff 1
Tilleggsutstyr
A3E42-65018
Valsesett for skuff 2
Erstatningsvalser for skuff 2
Tilleggsutstyr
A3E42-65019
Valsesett for skuff 3
Erstatningsvalser for ekstra skuff 3
Tilleggsutstyr
A3E42-65011
Sett for skuff 2
Ekstra kassett 2
Obligatorisk
RM2-0629-000
Tosidigenhet (ekstrautstyr)
Erstatningstosidigenhet (ekstrautstyr for tosidig utskrift)
Obligatorisk
A3E46-67901
Valgfritt tilbehør 500 arks papirskuff 3
Erstatningspapirmater for 500 ark (skuff 3).
Obligatorisk
A3E47-67901