• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OfficeJet Pro X476, X576 - Egenreparasjonsdeler

Egenreparasjonsdeler
Deler for CSR (Customer Self-Repair) er tilgjengelige for mange HP OfficeJet-skrivere for å redusere reparasjonstid. Hvis du vil ha mer informasjon om CSR-programmet og fordelene med det, kan du se www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale erstatningsdeler fra HP kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved å kontakte en tjeneste- eller støtteleverandør som er godkjent av HP. Ett av følgende er nødvendig når du bestiller noe: delenummer, serienummer (står på baksiden av skriveren), produktnummer eller skrivernavn.
  • Deler som er merket Obligatorisk under alternativer for egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs skrivergaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfri egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnad i løpet av skriverens garantiperiode.
Element
Beskrivelse
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
HP 970 OfficeJet Pro X svart blekkpatron
Svart HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med standardkapasitet
Obligatorisk
CN621A
HP 970XL OfficeJet Pro X svart blekkpatron
Svart HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med høy kapasitet
Obligatorisk
CN625A
HP 971 OfficeJet Pro cyan blekkpatron
Cyan HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med standardkapasitet
Obligatorisk
CN622A
HP 971XL OfficeJet Pro cyan blekkpatron
Cyan HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med høy kapasitet
Obligatorisk
CN626A
HP 971 OfficeJet Pro gul blekkpatron
Gul HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med standardkapasitet
Obligatorisk
CN624A
HP 971XL OfficeJet Pro gul blekkpatron
Gul HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med høy kapasitet
Obligatorisk
CN628A
HP 971 OfficeJet Pro magenta blekkpatron
Magenta HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med standardkapasitet
Obligatorisk
CN623A
HP 971XL OfficeJet Pro magenta blekkpatron
Magenta HP OfficeJet-pigmentblekkpatron med høy kapasitet
Obligatorisk
CN627A
500-arks papirmater – tilleggspapirskuff 3
500-arks papirmater (ekstra skuff 3)
Tilleggsutstyr
CN595–65001
USB-grensesnittkabel (Universal Serial Bus) (svart) – type A-kontakt til type B-kontakt
2 meters A-til-B-kabel
Tilleggsutstyr