HP-skrivere - Hvordan skanne fra datamaskinen (Mac)

Dette dokumentet er for HP flerfunksjonsskrivere og Mac-maskiner med macOS eller OS X.
Skann dokumenter og bilder ved hjelp av appene som er installert på Mac-en. Flere metoder for skanning er tilgjengelig, avhengig av skriveren og versjonen av operativsystemet. Bruk følgende veiledning for å velge en metode, og les deretter fremgangsmåten for å skanne.
  merknad:
Hvis du leter etter Windows skanneinformasjon, kan du gå til Skanne fra datamaskinen (Windows).
Skannemetode
Detaljer
HP Easy Scan-app
HP Easy Scan-ikon
Beskrivelse: Gratis skanne-app for datamaskiner med macOS eller OS X 10.9 og nyere.
Hvordan skaffe den: Gå til HP Easy Scan på Mac App Store (på engelsk), eller tilgjengelig med støttede programvarepakker fra HPs nettsted.
Krav: Skannedriveren som er installert på Mac-en, enten fra HP eller Apples nettsted eller via Apple Software Update.
Programvaren HP Scan
HP Skann-ikon
Beskrivelse: Fullfunksjons HP-skanneprogramvare som følger med mange HP-driverpakker for OS X 10.11 eller tidligere.
Hvordan skaffe den: Installeres sammen med fullfunksjonsdriveren fra HPs nettsted. Søk etter HP scan på Mac-en for å se om programvaren er installert. Hvis ikke, gå til Hvordan installerer jeg programvaren HP Scan eller en skannerdriver for å søke etter og installere en komplett driver.
Apple Image Capture
Image Capture-ikonet
Beskrivelse: Forhåndsinstallert app i macOS og OS X 10.11 og tidligere som inneholder grunnleggende skannefunksjoner.
Krav: Skannedriveren som er installert på Mac-en, enten fra HP eller Apples nettsted eller via Apple Software Update.
Vanlige spørsmål
Se gjennom listen over vanlige spørsmål om å bytte blekkpatronene.