• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise M506 - Bestill rekvisita, tilbehør og deler

Bestilling
Bestille rekvisita og papir
Bestille ekte HP-deler eller -ekstrautstyr
Bestille gjennom leverandører av service eller kundestøtte
Kontakt en HP-autorisert leverandør av service eller kundestøtte.
Bestille ved hjelp av HPs innebygde webserver (EWS)
I en nettleser som støttes, angir du produktets IP-adresse eller vertsnavn i feltet for adresse/URL-adresse. HPs innebygde webserver har en kobling til webområdet HP SureSupply, som gir deg muligheten til å kjøpe originale HP-rekvisita.
Rekvisita og ekstrautstyr
Element
Beskrivelse
Kassettnummer
Delenummer
Rekvisita
HP 87A svart original LaserJet-tonerkassett
Svart erstatningstonerkassett med standard kapasitet
87A
CF287A
HP 87X svart original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet
Svart erstatningstonerkassett med høy kapasitet
87X
CF287X
HP 87AS svart original LaserJet-tonerkassett
(Bare tilgjengelig for land/regioner i Europa, Midtøsten og Afrika)
Svart erstatningstonerkassett med lav kapasitet
87AS
CF287AS
Ekstrautstyr
1 x 550-arks papirmater
Valgfri 550-arks papirmater
  merknad:
Produktet støtter opptil tre 1 x 550-arks papirmatere.
Ikke aktuelt
F2A76
Skriverstativ og -kabinett
Valgfritt stativ med oppbevaringskabinett for å støtte skriveren
Anbefales når flere valgfrie papirmatere er koblet til.
Ikke aktuelt
F2A76-67904
FIPS-harddisk på 500 GB
Valgfri harddisk
Ikke aktuelt
B5L29
1 GB DDR3 minne-DIMM
Valgfri DIMM for å utvide minnet
Ikke aktuelt
G6W84A
HP interne USB-porter
To valgfrie USB-porter for å koble til tredjepartsenheter
Ikke aktuelt
B5L28A
HP Trusted Platform Module
Krypterer automatisk alle data som sendes gjennom skriveren
Ikke aktuelt
F5S62A
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsserver
Tilbehør til trådløs USB-utskriftsserver
Ikke aktuelt
J8031A
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør
  merknad:
For bruk i lommen for integrering av maskinvare. HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-tilbehør krever tilbehør for HP interne USB-porter (B2L28A)
Wi-Fi Direct-tilbehør for berøringsutskrift fra mobile enheter
Ikke aktuelt
J8030A
Egenreparasjonsdeler
Deler for CSR (Customer Self-Repair) er tilgjengelige for mange HP LaserJet-skrivere for å redusere reparasjonstid. Hvis du vil ha mer informasjon om CSR-programmet og fordelene med det, kan du se www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale erstatningsdeler fra HP kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved å kontakte en tjeneste- eller støtteleverandør som er godkjent av HP. Ett av følgende er nødvendig når du bestiller noe: delenummer, serienummer (står på baksiden av skriveren), produktnummer eller skrivernavn.
  • Deler som er merket Obligatorisk under alternativer for egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs skrivergaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfritt hva angår egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnader i løpet av skriverens garantiperiode.
Artikkel
Beskrivelse
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
Kontrollpanelsett (bare x-modellen)
Nytt kontrollpanel med berøringsskjerm
Obligatorisk
B5L24-67903
SSD-minnesett
Erstatning for solid state drive
Obligatorisk
5851-6415
Harddisksett
Erstatningsharddisk
Obligatorisk
5851-6417
FIPS HDD 500 GB, sett
Erstatningsharddisk
Obligatorisk
B5L29-67903
Trådløst USB-utskriftsserversett
Erstatningsutskriftsserver for HP Jetdirect 2900nw
Obligatorisk
5851-6421
NFC-tilbehørssettt
Erstatningstilbehør for NFC/trådløs tilkobling for HP Jetdirect 3000w
Obligatorisk
1 GB DDR3 minne-DIMM
Erstatning for minne-DIMM
Obligatorisk
Sett med to interne USB-porter
Erstatning av interne USB-porter
Obligatorisk
Sikkert harddisksett
Erstatning av HP sikker harddiskstasjon med høy kapasitet
Obligatorisk
Overføringsvalse – servicesett
Erstatningsoverføringsvalse
Obligatorisk
F2A76-67905
Sett med hente- og skillevalse for skuff 1
Erstatningsvalser for skuff 1
Obligatorisk
F2A76-67906
Valsesett for skuff 2–x
Erstatningsvalser for skuff 2, 3, 4 og 5
Obligatorisk
F2A76-67907
1 x 550-arks papirmater
Erstatning for papirmater
Obligatorisk
F2A76-67908
Skriverstativ og -kabinett
Erstatningsskriverstativ og -kabinett
Obligatorisk
F2A76-67904