• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Pro M402, M403, MFP M426, MFP M427 - Fjerning og utbytting: Valgfri separasjonsvalseenhet for skuff 3

Innføring

Dette dokumentet beskriver hvordan du tar ut og setter på plass separasjonsvalseenheten (500-arks mater).

Før du utfører service

Slå av skriveren
  • Koble fra strømledningen.
      advarsel:
    For å unngå skade på skriveren slår du den av, venter 30 sekunder og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på skriveren.
Bruk tabellen nedenfor til å identifisere riktig delenummer for skriveren. Gå til www.hp.com/buy/parts for å bestille delen.
Delenummer for separasjonsvalseenheten (550-arks mater)
RM2-5745-000CN
Separasjonsvalseenhet (550-arks mater)

Nødvendige verktøy

• Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere dette settet.

Etter å ha utført service

Slå på skriveren
  • Koble til strømledningen.
  • Bruk strømbryteren til å slå på.

Test etter service

Forsikre deg om at skriveren initialiseres til en Klar-tilstand.
Skriv ut en side fra tilbehøret for å kontrollere at tilbehøret fungerer som det skal.

Trinn 1: Ta ut skuff 3

1. Trekk skuffen rett ut av skriveren til den stopper.
    Figur : Trekk skuffen ut av skriveren
  2. Løft opp fremre del av skuffen så vidt for å løsne den, og ta deretter skuffen ut av tilbehøret ved å trekke den ut.
    Figur : Løsne og fjerne skuffen

Trinn 2: Fjern separasjonsvalseenheten (valgfri skuff 3)

1. Trykk på låsespaken (bildeforklaring 1), og løsne deretter separasjonsvalseenheten ved å trekke den rett opp.
    Figur : Løsne enheten
  2. Fjern enheten.
    Figur : Fjern enheten

Trinn 3: Pakk ut reserveenheten

Pakk ut reservedelen.
merknad:
HP anbefaler at defekte deler avhendes på forsvarlig vis.
Resirkulering og utpakking
Figur : Resirkulering og utpakking

Trinn 4: Installer separasjonsvalseenheten (valgfri skuff 3)

1. Sett enheten på plass i sporene i kassetten.
    Figur : Sett på plass enheten
  2. Trykk separasjonsvalseenheten rett ned til den klikker på plass.
    Figur : Løsne enheten

Trinn 5: Installer skuff 3

1. Hold skuffen litt i vinkel, juster sidene av skuffen slik at de er på linje med skinnene i tilbehøret, og skyv deretter skuffen delvis inn i tilbehøret.
    Figur : Sett inn skuffen
  2. Lukk skuffen ved å skyve den rett inn i tilbehøret.
    Figur : Lukk skuffen