HP LaserJet Pro M402, M403, MFP M426, MFP M427 - Legg i og skriv ut etiketter

Innføring
Hvis du vil skrive ut på ark med etiketter, bruker du skuff 1. Skuff 2 og den valgfrie 550-arks papirmateren har ikke støtte for etiketter.
Hvis du vil skrive ut etiketter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger etikettene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren. Når du bruker manuell mating, venter skriveren med å skrive ut jobben til den registrerer at skuffen har blitt åpnet og lukket.
Manuell mating av etiketter
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillingerfor å åpne skriverdriveren.
      merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
      merknad:
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Velg kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for arkene med etiketter på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Etiketter.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.
  9. Legg ark med etiketter med forsiden opp og med toppen av arket inn mot skriveren.
    Figur : Legg i etiketter med forsiden opp