HP LaserJet Pro M501, M506, MFP M527 - Installer den valgfrie 550-arks skuffen

Installer den valgfrie 550-arks skuffen
Dette dokumentet viser hvordan du installerer den valgfrie 550-arks skuffen for skriverne HP LaserJet Enterprise M501, HP LaserJet Enterprise M506 og HP LaserJet Enterprise MFP M527.
Figur : 550-arks skuff
  1. Trykk på av/på-knappen for å slå av skriveren.
    Figur : Slå av skriveren
  2. Koble fra strømkabelen og USB- eller nettverkskabelen.
    Kun M527-modellene: Koble fra telefonledningen for faksen.
    Figur : Koble fra ledningene
  3. Legg skuffen på et stabilt underlag, og plasser skriveren på skuffen. Bruk justeringspinnene øverst på skuffen for å posisjonere skriveren.
      merknad:
    Hvis du vil installere flere papirmatere, stabler du alle papirmaterne først og passer på å fjerne all transportteip. Plasser deretter skriveren på papirmateren.
      forsiktig:
    HP anbefaler at to personer flytter på skriveren.
    Figur : Plassér skriveren på skuffen
  4. Åpne skuffen.
    Figur : Åpne skuffen
  5. Trykk ned spaken for å låse materen.
      merknad:
    Hvis du vil installere flere papirmatere, gjentar du trinn 5 til 7 for å låse alle papirmaterne.
    Figur : Lås skuffen
  6. Gå til baksiden av skriveren.
    Figur : Snu skriveren rundt
  7. Trykk spaken under det bakre håndtaket mot forsiden av skriveren for å fullføre låsingen av materen.
    Figur : Låse materen
  8. Juster papirskinnene ved å klemme på justeringslåsene og justere skinnene til størrelsen på papiret som brukes.
    Figur : Juster skinnene
  9. Legg papir i skuffen. Sjekk papiret for å kontrollere at skinnene berører bunken lett, men ikke bøyer den.
      merknad:
    Du forhindrer fastkjørt papir ved å ikke overfylle skuffen. Kontroller at toppen av bunken er under indikatoren for full skuff.
    Figur : Legg inn papir
  10. Lukk skuffen.
    Figur : Lukk skuffen
  11. Koble til strømkabelen og USB- eller nettverkskabelen.
    Kun M527-modellene: Koble til telefonledningen for faksen.
    Figur : Koble til kablene
  12. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren.
    Figur : Slå på skriveren
  13. OS X: Listen over installerte alternativer skal oppdateres automatisk under den første utskriftsjobben etter at du har installert tilbehøret. Hvis ikke, gjør du følgende:
    1. Fra Apple-menyen klikker du på Systemvalg.
    2. Velg Skriv ut og skann (eller Skrivere og skannere).
    3. Velg skriveren, klikk på Valg og forbruksmateriell…, og velg deretter Valg-fanen.
    4. Konfigurer tilbehøret manuelt.
    Windows® 8.0 og 8.1: Når du kobler til tilbehøret etter at du har installert skriverprogramvaren, gjør du følgende:
    1. Rull ned til hjørnet nederst til venstre på skjermen, og høyreklikk vinduet som vises.
    2. Velg Kontrollpanel. Gå til Maskinvare og lyd, og velg Vis enheter og skrivere.
    3. Høyreklikk på navnet til skriveren, og velg deretter Skriveregenskaper.
    4. Klikk på fanen Enhetsinnstillinger.
    5. Oppdater de installerte alternativene. Fremgangsmåten varierer avhengig av tilkoblingstype og skriverdriver:
      • Nettverks- eller USB-tilkobling med HP Universal Print Driver (UPD): Velg Oppdater nå i delen Installerbare alternativer under Automatisk konfigurasjon.
      • Nettverks- eller USB-tilkobling med HP PCL 6-skriverdriveren: Velg Oppdater nå.
      • Nettverks- eller USB-tilkobling med HP PCL 6 versjon 4-skriverdriveren: Installer tilbehøret manuelt ved å klikke på nedtrekksmenyen ved siden av skuffen som skal installeres. Velg Installert.
    Windows® 7: Når du kobler til tilbehøret etter at du har installert skriverprogramvaren, gjør du følgende:
    1. Kontroller at skriveren er slått på og at den er koblet til datamaskinen eller nettverket.
    2. Åpne Start-menyen i Windows, og klikk deretter på Enheter og skrivere.
    3. Høyreklikk på skrivernavnet, og velg Skriveregenskaper.
    4. Klikk på fanen Enhetsinnstillinger.
    5. Oppdater de installerte alternativene. Fremgangsmåten varierer avhengig av tilkoblingstype og skriverdriver:
      • Nettverks- eller USB-tilkobling med HP Universal Print Driver (UPD): Velg Oppdater nå i delen Installerbare alternativer under Automatisk konfigurasjon.
      • Nettverks- eller USB-tilkobling med HP PCL 6-skriverdriveren: Velg Oppdater nå.
    Windows® XP og Windows Vista®: Når du kobler til tilbehøret etter at du har installert skriverprogramvaren, gjør du følgende:
    1. Kontroller at skriveren er slått på og at den er koblet til datamaskinen eller nettverket.
    2. Åpne Start-menyen i Windows, og klikk deretter på Enheter og skrivere (eller Skrivere og fakser i XP).
    3. Høyreklikk på navnet til skriveren, og velg Skriveregenskaper (eller Egenskaper for XP).
    4. Klikk på fanen Enhetsinnstillinger.
    5. Oppdater de installerte alternativene. Fremgangsmåten varierer avhengig av tilkoblingstype og skriverdriver:
      • Nettverkstilkoblinger: På rullegardinmenyen ved siden av Automatisk konfigurasjon velger du Oppdater nå.
      • USB-tilkoblinger: Installer tilbehøret manuelt ved å klikke på nedtrekksmenyen ved siden av skuffen som skal installeres. Velg Installert.
          merknad:
        Bare Windows XP: For USB-tilkobling velger du ikke Oppdater nå. Toveis kommunikasjon er ikke tilgjengelig med dette operativsystemet og denne tilkoblingen. Hvis Oppdater nå blir valgt, oppstår en forsinkelse på noen minutter mens driveren prøver å koble til, og til slutt til tidsavbrytes.