• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Pro M452 - Fjerne fastkjørt papir i skuff 1

Fjerne fastkjørt papir i skuff 1
Når papir blir fastkjørt, vises det en feilmelding (kontrollpaneler med to linjer) eller en animasjon (kontrollpaneler med berøringsfunksjonalitet) på kontrollpanelet som hjelper deg med å løse opp papirstoppen.
  merknad:
Hvis arket rives opp, må du fjerne alle bitene før du fortsetter utskriften.
  1. Hvis du kan se det fastkjørte arket i skuff 1, fjerner du det ved å dra det rett ut.
    Figur : Fjern fastkjørt papir.
  2. Hvis du ikke kan se de fastkjørte arket, lukker du skuff 1 og åpner deretter skuff 2.
    Figur : Fjern skuff 2.
  3. Trykk på tappen på venstre side av hulrommet for skuff 2 for å senke platen for skuffen, og fjern deretter eventuelt papir. Fjern det fastkjørte arket ved å dra det forsiktig rett ut.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  4. Skyv platen for skuffen tilbake på plass.
    Figur : Sett platen for skuffen tilbake på plass
  5. Installer skuff 2 på nytt.
    Figur : Installer skuff 2 på nytt
  6. Åpne skuff 1 på nytt, og legg i papir i skuffen.
    Figur : Legg papir i skuff 1 igjen