• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Inndelt oversikt

Skriveren sett forfra

Figur : Skriveren sett forfra
  1. Dokumentmaterdeksel (tilgang for fjerning av fastkjørt papir)
  2. Dokumentmaterens innskuff
  3. Utskuff for dokumentmaterNår langt papir mates gjennom dokumentmateren, må du forlenge papirstopperen på høyre side av utskuffen.
  4. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (kan vippes oppover slik at den blir enklere å lese)
  5. Hurtigstifter (bare f-, c- og z-modellene)
  6. Høyre deksel (tilgang til varmeelement og for fjerning av fastkjørt papir)
  7. Skuff 1
  8. Av/på-knapp
  9. Modellnavn
  10. Skuff 2
  11. Frontdeksel (tilgang til tonerkassettene)
  12. Standard utskuff
  13. Fysisk tastatur (bare c- og z-modellene) Trekk tastaturet rett ut for å bruke det.
  14. USB-port med enkel tilgang (på siden av kontrollpanelet)Sett inn en USB-flashstasjon for utskrift eller skanning uten en datamaskin eller for å oppdatere skriverfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  15. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tredjepartsenheter)

Skriveren sett bakfra

Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Deksel for toneroppsamlerenhet
  2. Formaterer (med grensesnittporter)
  3. Strømtilkobling
  4. Etikett med serienummer og produktnummer
  5. Spor for sikkerhetslås av kabeltype (på skriverens bakdeksel)
  6. Deksel for formatereringsenhet

Grensesnittporter

Figur : Grensesnittporter
  1. Faksport (Bare f-, c- og z-modellene. Porten er dekket til på dn-modellen.)
  2. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  3. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
  4. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport

Kontrollpanelvisning

merknad:
Juster kontrollpanelet for å se det bedre.
På startskjermbildet får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Gå tilbake til startskjermbildet når som helst ved å trykke på Hjem-knappen . Trykk på Hjem-knappen på venstre side av skriverens kontrollpanel, eller trykk på Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
merknad:
Funksjonene som vises på startskjermbildet, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverkontrollpanel
  1. Hjem-knapp
  2. Oppdater-knappen
  3. Påloggings- eller avloggings-knapp
  4. HP-logo eller Hjem-knappen
  5. Stopp-knapp
  6. Start-knappen
  7. Skriverstatus
  8. Knapp for valg av språk
  9. Dvalemodus-knapp
  10. Nettverk -knapp
  11. Hjelp-knapp
  12. Kopier-feltet
  13. Bla-felt
  14. Funksjoner
  15. Tastatur(bare c- og z-modeller)
  16. NFC-ikon (Near Field Communication)(bare z-modeller)
  17. Lomme for integrering av maskinvare
  18. USB-port med enkel tilgang