HP Color LaserJet Pro M452 - Bestill rekvisita, tilbehør og deler

Bestilling

Bestille rekvisita og papir
Bestille ekte HP-deler eller -ekstrautstyr
Bestille gjennom leverandører av service eller kundestøtte
Kontakt en HP-autorisert leverandør av service eller kundestøtte.
Bestille ved hjelp av HPs innebygde webserver (EWS)
Skriv inn skriverens IP-adresse eller vertsnavn i feltet for adresse/URL-adresse i en støttet nettleser på datamaskinen for å få tilgang. HPs innebygde webserver har en kobling til webområdet HP SureSupply, som gir deg muligheten til å kjøpe originale HP-rekvisita.

Rekvisita og tilbehør

Artikkel
Beskrivelse
Kassettnummer
Delenummer
Rekvisita
HP 410A svart original LaserJet-tonerkassett
Svart erstatningstonerkassett med standard kapasitet
410A
CF410A
HP 410X svart original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet
Svart erstatningstonerkassett med høy kapasitet
410X
CF410X
HP 410A cyan original LaserJet-tonerkassett
Cyan erstatningstonerkassett med standard kapasitet
410A
CF411A
HP 410X cyan original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet
Cyan erstatningstonerkassett med høy kapasitet
410X
CF411X
HP 410A gul original LaserJet-tonerkassett
Gul erstatningstonerkassett med standard kapasitet
410A
CF412A
HP 410X gul original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet
Gul erstatningstonerkassett med høy kapasitet
410X
CF412X
HP 410A magenta original LaserJet-tonerkassett
Magenta erstatningstonerkassett med standard kapasitet
410A
CF413A
HP 410X magenta original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet
Magenta erstatningstonerkassett med høy kapasitet
410X
CF413X
Tilbehør
Valgfri 550-arks papirmater
Skuff 3 (ekstrautstyr)
CF404A
USB 2.0-skriverkabel
A-til-B-kabel (2-meters standard)
C6518A

Egenreparasjonsdeler

Deler for CSR (Customer Self-Repair) er tilgjengelige for mange HP LaserJet-skrivere for å redusere reparasjonstid. Hvis du vil ha mer informasjon om CSR-programmet og fordelene med det, kan du se www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale erstatningsdeler fra HP kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved å kontakte en tjeneste- eller støtteleverandør som er godkjent av HP. Ett av følgende er nødvendig når du bestiller noe: delenummer, serienummer (står på baksiden av skriveren), produktnummer eller skrivernavn.
  • Deler som er merket Obligatorisk under alternativer for egenreparasjon, skal installeres av kunder, med mindre du er villig til å betale for at en servicerepresentant fra HP utfører reparasjonen. HPs produktgaranti dekker ikke kundestøtte på stedet eller retur til lager for disse delene.
  • Deler som er merket Valgfri egenreparasjon, kan på anmodning installeres av en servicerepresentant fra HP uten ekstra kostnader i løpet av skriverens garantiperiode.
Artikkel
Beskrivelse
Alternativer for egenreparasjon
Delenummer
150-arks innskuff
Erstatningskassett for skuff 2
Obligatorisk
RM2-6377-000CN
550-arks papirmater
Erstatning for skuff 3 (ekstrautstyr)
Obligatorisk
CF404-67901