• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Inndelt oversikt

Skriveren sett forfra
    Figur : Skriveren sett forfra
  1. Dokumentmaterdeksel (tilgang for fjerning av fastkjørt papir)
  2. Dokumentmaterens innskuff
  3. Utskuff for dokumentmaterNår langt papir mates gjennom dokumentmateren, må du forlenge papirstopperen på høyre side av utskuffen.
  4. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (kan vippes oppover slik at den blir enklere å lese)
  5. Fysisk tastatur (bare c- og z-modellene). Trekk tastaturet rett ut for å bruke det.
  6. Hurtigstifter (bare f-, c- og z-modellene)
  7. Av/på-knapp
  8. Deksel for formatereringsenhet
  9. 1 papirmater for 500 ark (ekstrautstyr, skuff 3)Hver skrivermodell støtter opptil tre papirmatere som ekstrautstyr, hver på 550 ark (skuff 3, 4 og 5).
  10. Skuff 2
  11. Modellnavn
  12. Skuff 1
  13. Øvre deksel (tilgang til tonerkassetten)Utløserknappen for det øvre dekselet finnes på venstre side av skriveren.
  14. Standard utskuff
  15. USB-port med enkel tilgang (på venstre side av kontrollpanelstøtten)Sett inn en USB-flashstasjon for utskrift eller skanning uten en datamaskin eller for å oppdatere skriverfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  16. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tredjepartsenheter)
Skriveren sett bakfra
    Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Bakre deksel (gir tilgang til fastkjørt papir)
  2. Utløserknapp for øvre deksel
  3. Etikett med serienummer og produktnummer
  4. Støvdeksel for skuff 2 (vendes opp når papir i Legal-format lastes inn)
  5. Strømtilkobling
  6. Formaterer (med grensesnittporter)
Grensesnittporter
    Figur : Grensesnittporter
  1. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  2. Faksport (Bare f-, c- og z-modellene.
  3. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  4. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
  5. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
Kontrollpanelvisning
  merknad:
Juster kontrollpanelet for å se det bedre.
På startskjermbildet får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Gå tilbake til startskjermbildet når som helst ved å trykke på Hjem-knappen . Trykk på Hjem-knappen på venstre side av skriverens kontrollpanel, eller trykk på Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
  merknad:
Funksjonene som vises på startskjermbildet, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverkontrollpanel
  1. Hjem-knapp
  2. Oppdater-knappen
  3. Påloggings- eller avloggings-knapp
  4. HP-logo eller Hjem-knappen
  5. Stopp-knapp
  6. Start-knappen
  7. Skriverstatus
  8. Knapp for valg av språk
  9. Dvalemodus-knapp
  10. Nettverk -knapp
  11. Hjelp-knapp
  12. Kopier-feltet
  13. Bla-felt
  14. Funksjoner
  15. Tastatur(bare c- og z-modeller)
  16. NFC-ikon (Near Field Communication)(bare z-modeller)
  17. Lomme for integrering av maskinvare
  18. USB-port med enkel tilgang