HP LaserJet- og Officejet Enterprise-skrivere - feil som er løst i fastvaren

Problem
Du har mottatt en feilmelding på kontrollpanelet på en HP LaserJet Enterprise eller HP Officejet Enterprise-skriver og ble henvist til dette dokumentet fra kontrollpanelet, eller fra skriverens innebygde webserver.
Løsning
Denne bestemte feilen er løst i en nyere fastvareversjon. Oppdater fastvaren for å løse problemet. For mer informasjon om siste fastvareversjon, hvor du kan laste den ned, og en kobling til installeringsinstruksjonene, gå til de nyeste fastvareversjonene.