HP LaserJet Pro og Color LaserJet Pro-skriver og MFP - Feilsøking av 49. XXXX feil

Problem
49-feil kan vises når MFP (multi-function printer) eller enkelt-funksjonsskriver prøver å utføre en handling som enhetens fastvare ikke er i stand til, og kanskje ikke er designet for å utføre.
Årsak
Sannsynlige årsaker til 49-feil inkluderer:
  • Utskrift eller skanning av filer som inneholder skriverkommandoer som ikke støttes.
  • En unik kombinasjon av brukermiljø og brukerinteraksjoner med enheten.
I begge disse scenarier er det mulig skriveren vil generere en 49-feil når skriverens fastvare har forsøkt å starte en handling som ikke støttes. Når dette skjer, er den eneste måten å gjenopprette fra feilen på å slå strømmen AV og PÅ igjen (enhetens fastvare er laget for å gjøre dette automatisk for deg).
  merknad:
HP kjører omfattende tester av MFPs og skriverens fastvare før de frigjøres for å sikre at hyppigheten av 49-feil er svært lav. HP sikrer at hyppigheten for disse feilene er lav no til at sluttbrukere sjelden støtter på en. I sjeldne omstendigheter der en 49-feil oppstår, vil fastvaren automatisk ta en omstart for å redusere virkningen for brukeren.
Løsning
I tilfeller der det mistenkes at en bestemt fil er årsaken til 49-feilen, prøv:
  1. Kontroller fastvareversjonen og oppdater hvis en nyere versjon er tilgjengelig.
  2. Prøv en annen skriverdriver. For eksempel, hvis du bruker den universell skriverdriver (UPD), prøv å skrive ut den samme filen med PCL 5- eller PCL 6-driver.
  3. Endre filformatet ved lagring. Lagre for eksempel filen som en PDF eller annet filformat før utskrift.
  4. Hvis feilen oppstår når du skanner, kan du prøve en annen oppløsning eller lagring til et annet filformat.
I tilfeller der 49-feil ikke virker å være begrenset til én fil, prøv:
  1. Hvis du bruker en overspenningsavleder, må du fjerne den. Koble produktet direkte til stikkontakten.
  2. Koble fra nettverks og/eller USB-kabel og start produktet på nytt.
    1. Hvis produktet viser Klar, kontroller fastvareversjonen og oppdater hvis en nyere versjon er tilgjengelig.
Hvis ingen av stegene ovenfor løser 49-feilen, kontakt HP kundestøtte.
Gå til HP drivere og nedlastinger for nedlasting av skriverdrivere og fastvare.