• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Enterprise M651, MFP M680 - Legge papir i skuff 2 og 500-arks skuffene

merknad:
Du legger papir i 500-arks skuffene på samme måte som i skuff 2. Bare skuff 2 vises her.
  1. Åpne skuffen.
      merknad:
    Ikke åpne skuffen mens den er i bruk.
    Figur : Åpne skuffen
  2. Juster papirskinnene for lengde og bredde ved å klemme på justeringslåsene og skyve skinnene til størrelsen på papiret som brukes.
    Figur : Juster skinnene
  3. Legg papir i skuffen. Sjekk papiret for å kontrollere at skinnene berører bunken lett, men ikke bøyer den. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du angir retning på papiret, kan du se Papirretning for skuff 2 og 500-arks skuffene.
      merknad:
    Du forhindrer fastkjørt papir ved å ikke overfylle skuffen. Kontroller at toppen av bunken er under indikatoren for full skuff.
      merknad:
    Hvis skuffen ikke er riktig justert, kan det vises en feilmelding under utskrift, eller papiret kan kjøre seg fast.
    Figur : Legg inn papir
  4. Lukk skuffen.
    Figur : Lukk skuffen
  5. Konfigurasjonsmeldingen for skuffene vises på produktets kontrollpanel.
  6. Velg OK-knappen for å godta størrelsen og typen som er registrert, eller velg Endre-knappen for å velge en annen papirstørrelse eller -type.
    For papir med egendefinert størrelse, må du angi X- og Y-målene for papiret når meldingen vises på produktets kontrollpanel.
    Figur : X- og Y-mål
  7. Velg riktig størrelse og type, og trykk deretter på knappen OK.
Papirretning for skuff 2 og 500-arks skuffene
Papirtype
Bilderetning
Tosidig-modus
Papirstørrelse
Slik legger du i papir
Forhåndstrykt eller brevhode
Stående
Ensidig utskrift
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, egendefinerte størrelser
Forsiden opp
Øverste del av arket til venstre i skuffen
Automatisk tosidig utskrift
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, egendefinerte størrelser
Forsiden ned
Øverste del av arket til venstre i skuffen
Liggende
Ensidig utskrift
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, egendefinerte størrelser
Forsiden opp
Øverste del av arket mot baksiden av skuffen
Automatisk tosidig utskrift
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, egendefinerte størrelser
Forsiden ned
Øverste del av arket mot baksiden av skuffen
Hullark
Stående eller liggende
Ensidig eller tosidig utskrift
Letter, Legal, Executive, Oficio (8,5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, egendefinerte størrelser
Hull mot baksiden av skuffen