HP PC-er - Forstå og bruke Windows 10

Dette dokumentet er for HP-datamaskiner med Windows 10.
Les dette dokumentet for å lære mer om alle funksjonene i Windows 10.
merknad:
Windows 10 er et dynamisk miljø der startskjermen enkelt kan endres, og grafikken oppdateres ofte. Noen illustrasjoner i denne artikkelen kan avvike fra Windows 10-opplevelsen.

Oppgrader til versjon 10

Det er ting du må gjøre du og etter oppgradering til Windows 10, som å sikkerhetskopiere de viktige filene dine, eller oppdatere maskinvaredriverne.
Følgende dokumenter gir denne informasjonen, samt instruksjoner om utføring av oppgraderingen.

Windows 10-funksjoner

Klikk på et element i følgende liste hvis du vil ha mer informasjon om Windows 10-funksjonene.

Navigere i Windows 10

Bruk informasjonen i delene nedenfor til å lære hvordan du utfører oppgaver i Windows 10.

Bruke Windows 10-apper

Bruk informasjonen i følgende avsnitt til å lære hvordan du bruker Windows 10-appene.

Vanlige spørsmål

Se gjennom følgende vanlige spørsmål (FAQs) for å lære mer om funksjonene i Windows 10.