HP-PCer - administrasjon av brukerkontoer og pålogginger (Windows 10)

Dette dokumentet gjelder for HP-datamaskiner med Windows 10.
Passord og separate kontoer bidrar til å holde informasjonen på datamaskinen privat og sikker. Informasjonen i dette dokumentet beskriver de ulike kontotypene i Windows 10, forklarer hvordan man endrer kontotyper og hvordan man lagrer og endrer passord og andre alternativer for innlogging.
Dette dokumentet forklarer også hvordan du bruker en Microsoft-konto til å synkronisere personlige innstillinger og programmer til andre Windows 10-enheter, koble applikasjoner til kontoer, og koble sammen kontakter.