HP-skrivere - Installere og bruke HP Smart-appen (Windows 10)

Dette dokumentet gjelder for HP-skrivere og HP Smart-appen for Windows 10-datamaskiner.
HP Smart-appen inneholder verktøy for å skrive ut, skanne, kontrollere blekknivåer og sette opp skriveren på et trådløst nettverk.
Det kan være nødvendig å bruke en HP-konto til å bruke enkelte HP Smart-funksjoner. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en under installasjonsprosessen.
merknad:
Dette dokumentet er for HP Smart-appen på Windows 10. Hvis du bruker Mac eller en mobil enhet, kan du gå til Installere og bruke HP Smart-appen (Mac) eller Installere og bruke HP Smart-appen (Android, iOS).
HP Smart app-ikon

Trinn 1: Installer HP Smart-appen

Installer HP Smart-appen og legg deretter til skriveren din.
  1. På Windows 10-enheten, gå til HP Smart (på engelsk) for å få appen fra Windows Store, og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere appen.
    merknad:
    Koble fra et virtuelt privat nettverk (VPN) før du laster ned.
  2. Når installasjonen er fullført, åpner du HP Smart-appen.
  3. Klikk på Fortsetti velkomstskjermen og deretter Ja.
    Det gjør at HP Smart-appen samler inn bruker data.
  4. Velg ett av følgende alternativer, avhengig av kravet:
    • Konfigurere en ny skriver: Konfigurer en ny skriver eller koble til en skriver som allerede er konfigurert.
    • Logge på: Opprett en HP-konto, eller Logg deg på HP-kontoen for å bruke HPs smart funksjoner. Bruk fremgangsmåten for å finne bekreftelseskode hvis du blir bedt om å bekrefte Kontoverifisering.
    • Hopp over nå: Gå til startskjermen til HP Smart-appen.
  5. På startskjermen klikker du på Legg til skriver eller pluss-skilt .
    merknad:
    HP Smart søker etter skrivere i oppsettmodus for trådløst nettverk eller skrivere som allerede er tilkoblet.
    • Skriver i oppsettmodus for trådløst nettverk: HP Smart viser skriveren med modellnavn og Oppsett .
    • Trådløse eller Ethernet-tilkoblede skrivere: HP Smart viser skriveren med modellnavn og IP-adresse.
    • USB-tilkoblet skriver: HP Smart viser skriveren med modellnavn og USB-port.
  6. Velg skriver og klikk på Fortsett.
  7. Hvis HP Smart ikke kan søke i skriveren din i første søk, klikker du på Konfigurer en ny skriver og velger en metode for å koble til, og klikker deretter på Fortsett.
    Skjermbildet Skriveroppsett
  8. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre konfigureringen.
Hvis skriveren fortsatt ikke er oppdaget, lukker og åpner du HP Smart-appen og legger deretter til skriveren igjen.

Trinn 2: Skriv ut eller skann dokumenter og bilder

På HP Smart-appens startskjerm, klikk på en flis for å skrive ut eller skanne et element fra skriveren eller skann bilder med kameraet på din Windows 10-enhet.
Tilpass HP Smart-appens startskjerm

Trinn 3: Administrere skriverpreferanser, meldinger og rekvisita

Gå til startskjermen og se om det er skriveren, og få tilgang til dashbordet i HP Instant Ink eller få tilgang til skriverinformasjon, skriveren og vedlikeholdsoppgaver.
merknad:
Skriverinformasjon, rapporter og verktøy varierer etter skriver.
  • Vis skriverstatus: Bekreft at skriveren er klar til bruk. En gul varseltrekant vises når skriveren trenger oppmerksomhet.
  • Kontroller blekk- eller toner-nivåer og bestill rekvisita: Beregnede blekk- eller tonernivåer vises på hovedskjermen. For å bestille forsyningene dine, klikk på skriveren din, klikk på forsyningsstatus og deretter på Bestill rekvisita.
  • Få tilgang til HP Instant Ink-dashbord: Klikk på HP Instant Ink for å åpne HP Instant Ink-dashbordet, eller registrere skriveren din i HP Instant Ink.
  • Skriv ut rapporter og få tilgang til verktøy: Klikk på skriveren, og klikk deretter på Skriverrapporter for å skrive ut rapporter som en statusrapport for skriveren, nettverkskonfigurasjonssiden eller rapporten for utskriftskvalitet. Klikk på Utskriftskvalitets-verktøy for å utføre vedlikeholdshandlinger på skriveren.
  • Vis trådløsstatus og informasjon: Klikk på skriveren, og klikk deretter på Nettverksinformasjon for å vise informasjon som skriverens IP-adresse, Wi-Fi direkte navn og nettverksstatus.
  • Se en liste over utskriftsjobber: Klikk på skriveren, og klikk deretter på se hva som skrives ut for å vise nylige utskriftsjobber.
    Ikke alle skrivermodeller støtter denne funksjonen.
  • Adgang til printerens innebygde Web Server (EWS): Klikk på skriveren, og klikk deretter på Avanserte innstillinger for å åpne skriverens innebygde Webserver (EWS).
  • Glem en skriver: Høyreklikk på skriveren, og klikk deretter Glem denne skriveren for å fjerne en skriver fra startskjermen.
  • Hurtigreferanse: Klikk på skriveren, og klikk deretter hurtigreferanse for å åpne skriverens Essentials-side eller skrivers hjemmeside.

Trinn 4: Lær om ekstra funksjoner og ressurser

Fra HP Smart appens hjem-skjermbilde, utforsk ytterligere funksjoner for HP Smart-appen og tilgang til støtteressurser fra HP.
merknad:
Enkelte funksjoner kan være utilgjengelig for skriveren din.
  • Print Anywhere: Bruk mobilenheten til å sende utskriftsjobber over Internett når du ikke er i skriveren. Tilgjengelig på enkelte HP-skrivere. Gå til Skrive ut hvor som helst med HP Smart-appen for mer informasjon.
  • Smart oppgaver: Opprette snarveier for utskrifter, sending e-post eller lagre filer fra HP Smart-appen. Gå til Bruk Smart oppgaver for mer informasjon.
  • Mobil faks: Sende fakser fra din Windows 10-datamaskin til en faksmaskin eller en faks kompatibel skriver. Gå til Send fakser med HP Smart-appen for mer informasjon.
  • Utskrifter: Få tilgang til gratis utskrivbar innhold for barn, for eksempel opplæring i regneark, farging av sider, gåter og lesestoff.
  • Hjelp og støtte: Lær mer om HP Smart-, skriver-og tilkoblingsinformasjon, hvordan du skriver ut, skanner og deler, lenker til mer hjelp og støtte og hjelper deg raskt og gratis hjelp fra vår virtuelle agent. Virtuelle agent språk som støttes er engelsk, spansk, tysk, nederlandsk, fransk, japansk, forenklet kinesisk og portugisisk.
  • Diagnostisere & reparasjon: Bruk dette automatiske verktøyet til å raskt løse utskrifts-og skanneproblemer.
  • Innstillinger: Tilpass Hjem-skjermbildet din og få mer informasjon, for eksempel personvernerklæringer, data samlings avtaler, feedback-muligheter og mer.
  • Aktivitet: Access Activity Center til å vise pågående aktivitet for utskrift, smart Task, mobil faks, og Vis varsler for HP-kontoen eller HP-tilbudet.
  • Min HP-konto: Få tilgang til din HP-konto der du kan administrere konto, legge til skrivere og administrere HPs fordeler. Innholdet kan variere avhengig av din kontotype.

Vanlige spørsmål

Les følgende avsnitt for mer informasjon om bruk av appen og feilsøking.