HP-skrivere - Datamaskinen oppfyller ikke minimumskravene-feilmelding (Windows)

Dette dokumentet gjelder HP-skrivere som er koblet til Windows-datamaskiner.
Den følgende meldingen vises når du prøver å installere HPs utskriftsprogramvare:
Datamaskinen oppfyller ikke minimum systemkrav
Denne feilen vises fordi datamaskinen ikke har nok plass på harddisken, minne eller andre elementer som er nødvendig for å installere og bruke HPs utskriftsprogramvare.
Du kan finne systemkravene fra produktspesifikasjoner for skriveren din. Du må oppgradere datamaskinen slik at den oppfyller minimum systemkrav for å bruke skriveren på datamaskinen. Søk på HPs nettsted for å se om kompatibel programvare er tilgjengelig for skriveren.
  1. Slå på skriveren.
  2. Hvis skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, må du koble kabelen fra skriveren.
  3. Hvis du blir bedt om det, kan du velge en metode for å identifisere skrivermodellen, og følge instruksjonene på skjermen for å gå til nedlastingssiden.
  4. Klikk Last ned ved siden av den komplette driveren (anbefales), eller klikk Grunnleggende drivere for andre alternativer for driveren.
Hvis du ikke å laste ned og installere en driver fra HPs nettsted, kan du gå til Installere og bruke skriveren med Windows’ innebygde driver for å bruke en grunnleggende driver eller driver integrert i operativsystemet.