HP PC-er - endre standardapper (Windows 10)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10.
Bruk dette dokumentet til å lære hvordan du tilpasser hvilke apper Windows skal bruke som standard til å åpne bilder, nettsider, musikk og andre filtyper.
For kontor-PCer kan BIOS-innstillingene administreres på IT-nivå og er kanskje ikke tilgjengelig for konfigurasjon. For å bekrefte kan du kontakte selskapets IT-avdeling eller din lokale IT-tjeneste.

Videooversikt

Denne videoen viser hvordan du endrer standard apper i Windows 10

Endre standardapper i Windows 10

Slik endrer du hvilke apper systemet bruker for å åpne bestemte filtyper:
  1. Trykk på Windows + I for å åpne Innstillinger-appen.
  2. Klikk på System for å åpne systeminnstillingene.
    Figur : Åpne lagringsinnstillingene
    Åpne Innstillinger
  3. Velg Standardapper-fanen fra menyen til venstre.
    Figur : Standardapper
  4. Velg appene som du vil endre, i listen, klikk på appen, og klikk på ønsket app på hurtigmenyen.
  5. |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Close Settings.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||