• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LCD og LED-skjermer - OSD Lock out-melding som vises på skjermen

Dette dokumentet gjelder for LCD- og LED-skjermer.
En av følgende meldinger vises på skjermen (over elementene som vises).
OSD Lockout
OSD Lock-out
... eller lignende melding.
Denne meldingen oppstår når du trykker på Menu-knappen på frontpanelet i mer enn 10 sekunder. OSD lockout hindrer at OSD-menyen åpnes på skjermen når en knapp trykkes ved et uhell.
  merknad:
Knappen kan være annerledes og fremgangsmåten kan variere på noen skjermer. Se i brukerhåndboken til skjermen for informasjon om hvordan du finner nøyaktig fremgangsmåte hvis dette ikke fungerer.
For å fjerne OSD Lockout-meldingen, slipp Menu-knappen (hvis noe trykket mot den), og trykk og hold på Menu-knappen igjen i ti sekunder – til meldingen forsvinner. Hvis OSD Lockout-meldingen ikke forsvinner, kan knappen slitte fast eller maskinvaren bak knappen kan være ødelagt.