• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP bærbare PCer - hvordan konfigurere og deaktivere funksjonen for skjermrotering

Dette dokumentet gjelder for minibærbare HP- og Compaq-datamaskiner.
Deaktivere funksjonen for skjermrotering
Hvis skjermen på din HP Mini er rotert (90, 180 eller 270 grader) etter bruk av Windows Accessibility Wizard eller under spilling av et spill, kan du rotere skjermen slik at du kan se den.
Gjør følgende for å rotere skjermen.
  1. Hold nede ctrl og alt-tastene samtidig, og trykk på pil opp-tasten mens du er fortsatt holde nede ctrl + alt-tastene.
  2. Klikk på Intel® Graphics Media Accelerator-ikonet i systemstatusfeltet.
  3. Velg Grafikkegenskaper.
  4. Klikk på Skjerminnstillinger.
  5. Fjern haken ved merket Aktivere rotasjon, og klikk deretter på Bruk.
  6. Klikk på OK for å bekrefte endringen.
Funksjonen for skjermrotering er nå deaktivert.
Deaktivering av hurtigtaster
Du kan deaktivere hurtigtastene for å hindre at skjermen roteres uventet i fremtiden.
For å deaktivere hurtigtastene, følg trinnene nedenfor.
  1. Klikk på Intel® Graphics Media Accelerator-ikonet i systemstatusfeltet, velg Grafiske egenskaper fra menyen, og deretter Hurtigtaster.
  2. Fjern merkingen i boksen Aktiver hurtigtaster, klikk Bruk og deretter OK.
Hurtigtastene er nå deaktivert.