Bærbare datamaskiner fra HP - Justere webkamerainnstillinger for å forbedre videokvaliteten

Dette dokumentet gjelder for HPs bærbare PC-er med Windows 7 eller Vista.
Kvaliteten på en video som er innspilt med webkameraet kan påvirkes av både innstillingene i programmet som brukes til å bruke webkameraet, i tillegg til eksterne miljøfaktorer. De følgende tipsene vil hjelpe deg med å styre miljøfaktorer, og finne og justere innstillingene for videokvalitet i YouCam-programvaren. Andre programmer kan ha lignende kontroller.