HP-nettbrett - Endre språkinnstillinger (Android 5.0/Lollipop)

Dette dokumentet gjelder for HP nettbrett med operativsystemet Android 5.0/Lollipop.
Du kan også endre innstillingene for skjermspråket slik at Android-operativsystemet viser meldinger, menyer og annen systemtekst på hovedspråket ditt. Når du endrer skjermspråket endres også oppsettet for skjermtastaturet, slik at det har symbolene og tegnene for det valgte språket.

Endre systemspråk og oppsettet for skjermtastaturet

1. På startskjermen trykker du på Alle apper-ikonet og trykker deretter på Innstillinger-ikonet.
  2. Trykk på Språk og inndata under Personlig.
    Figur : Språk og inndata
    Språk og inndata i den personlige delen av innstillinger
  3. Trykk på Språk.
    Figur : Språk
    Språk i feltet Språk og inndata Innstillinger-menyen
  4. Velg ønsket språk fra listen.
    Android-operativsystemet viser meldinger, menyer og annen systemtekst på det språket du velger. Skjermtastaturet har standardoppsettet for det valgte språket.

Endre språkinnstillinger når du ikke kan forstå gjeldende språk

Hvis nettbrettet er satt til et språk som du ikke er i stand til å lese, kan du bruke ikonene for å endre språkinnstillingen.
  1. På startskjermen trykker du på Alle apper-ikonet og trykker deretter på Innstillinger-ikonet .
  2. Bla ned, og trykk på språk og inndata-ikonet .
  3. Trykk på det første valget på toppen av skjermen for å vise en liste over tilgjengelige språk.
    Figur : Valg av språk
    Valg av språk
  4. Velg ønsket språk fra listen.
    Android-operativsystemet viser meldinger, menyer og annen systemtekst på det språket du velger. Skjermtastaturet har standardoppsettet for det valgte språket.