SUPPORT COMMUNICATION- KUNDERÅDGIVNING

Document ID: c04678214

Versjon: 1

HP EliteBook Folio 1040 G1 og Revolve 810 G2 Tablet Notebook PCer - kan ikke aktivere datamaskinen med Verizon Wireless Service

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Release date : 12-May-2015

Last updated : 14-May-2015

DESCRIPTION
Tjenesten Verizon Wireless kan ikke aktivere datamaskinen.

SCOPE
Informasjonen i dette dokumentet gjelder for følgende:
Datamaskiner:
  • HP EliteBook Folio 1040 G1 Notebook PC
  • HP EliteBook Revolve 810 G2 Tablet
RESOLUTION
Verizon Wireless Service krever International Mobile Station utstyrsidentitetnummeret(IMEI). Fullfør den aktuelle fremgangsmåten for å finne nummeret.
For datamaskiner med Windows 7, gjør du følgende:
  1. Klikk på Start-knappen, klikk på Kontrollpanel, klikk på System og sikkerhet, og klikk deretter på Enhetsbehandling under System.
  2. Klikk på pilen ved siden av Modemer.
  3. Høyreklikk på det viste modemet.
  4. Klikk på Egenskaper.
  5. Klikk på kategorien Diagnostikk
  6. Klikk på Query Modem.

7. Rull nedover til oppførte IMEI -nummeret.

8. Bruk dette nummeret for å aktivere datamaskinen via Verizon Wireless Service.
For datamaskiner med Windows 8, gjør du følgende:
  1. Skyv for å åpne Perle-menyen, velg Innstillinger, velg Endre PC-innstillingene nederst i høyre hjørne.

2. Trykk på Nettverk, trykk på Serviceleverandør.

3. Hvis du vil ha IMEI-nummeret, kan du se IMEI under Egenskaper .
  4. Bruk dette nummeret til å aktivere datamaskinen via Verizon Wireless Service.

Hardware platforms affected : HP EliteBook Folio 1040 G1 Notebook PC, HP EliteBook Revolve 810 G2 Tablet (ENERGY STAR) (deleted)

Operating systems affected : Not applicable

Software affected : Not applicable

Support Communication Cross Reference ID : IA04121414

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.