• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OfficeJet Pro 251dw, 276dw-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Windows)

Dette dokumentet er for HP OfficeJet Pro 251dw og 276dw-skrivere og Windows-datamaskiner.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til nettverkt og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.
Trinn 1: Samle de nødvendige elementene for nettverkskonfigurasjon
Du må ha følgende elementer før du installerer skriveren på det trådløse nettverket:
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.
Trinn 2: Koble til det trådløse nettverket
Veiviseren for trådløs konfigurasjon gjør det enkelt å konfigurere og administrere den trådløse tilkoblingen til skriveren.
  1. På skriverens kontrollpanel trykker du på høyre pilknapp for å vise det andre navigasjonsskjermbildet.
  2. Trykk på Oppsett-ikonet .
  3. Trykk på Nettverk, Veiviser for trådløs konfigurasjon og Fortsett.
    Figur : Eksempel på Nettverk-meny
    Bilde: Berør Veiviser for trådløs konfigurering
  4. Trykk på navnet på nettverket ditt i listen over tilgjengelige nettverk, og trykk deretter på OK.
    Figur : Eksempel på nettverksnavn
    Bilde: Nettverksnavn
  5. Hvis listen ikke inneholder navnet på nettverket ditt, trykker du Angi nettverksnavnet og følger instruksjonene på skjermen for å angi nettverksnavnet.
  6. Angi WEP- eller WPA-nøkkelen (nettverkspassordet) hvis du blir bedt om det.
      merknad:
    Hvis en tilkoblingsfeilmelding vises, kan du sjekke om du stavet nettverksnavn og passord riktig, med riktig bruk av store og små bokstaver. Følg anvisningene for å skrive inn informasjonen på nytt.
Trinn 3: Installere driveren
Fullfør konfigureringen av det trådløse nettverket via installasjonen av HP-programvaren.
  merknad:
Som en alternativ metode for å laste ned programvaren, kan du bruke installasjons-CDen.
  1. Slå på skriveren.
  2. Hvis skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, må du koble kabelen fra skriveren.
  3. Hvis du blir bedt om det, kan du velge en metode for å identifisere skrivermodellen, og følge instruksjonene på skjermen for å gå til nedlastingssiden.
  4. Klikk Last ned ved siden av den komplette driveren (anbefales), eller klikk Grunnleggende drivere for andre alternativer for driveren.
Vanlige spørsmål
Se vanlige spørsmål om å konfigurere den trådløse nettverkstilkoblingen.