HP OfficeJet Pro 251dw, 276dw-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Windows)

Dette dokumentet er for HP OfficeJet Pro 251dw og 276dw-skrivere og Windows-datamaskiner.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til nettverkt og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.

Video av tilkobling av en HP-skriver til et trådløst nettverk

Trinn 1: Samle de nødvendige elementene for nettverkskonfigurasjon

Du må ha følgende elementer før du installerer skriveren på det trådløse nettverket:
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.

Trinn 2: Koble til det trådløse nettverket

Veiviseren for trådløs konfigurasjon gjør det enkelt å konfigurere og administrere den trådløse tilkoblingen til skriveren.
  1. På skriverens kontrollpanel trykker du på høyre pilknapp for å vise det andre navigasjonsskjermbildet.
  2. Trykk på Oppsett-ikonet .
  3. Trykk på Nettverk, Veiviser for trådløs konfigurasjon og Fortsett.
    Figur : Eksempel på Nettverk-meny
    Bilde: Berør Veiviser for trådløs konfigurering
  4. Trykk på navnet på nettverket ditt i listen over tilgjengelige nettverk, og trykk deretter på OK.
    Figur : Eksempel på nettverksnavn
    Bilde: Nettverksnavn
  5. Hvis listen ikke inneholder navnet på nettverket ditt, trykker du Angi nettverksnavnet og følger instruksjonene på skjermen for å angi nettverksnavnet.
  6. Angi WEP- eller WPA-nøkkelen (nettverkspassordet) hvis du blir bedt om det.
    merknad:
    Hvis en tilkoblingsfeilmelding vises, kan du sjekke om du stavet nettverksnavn og passord riktig, med riktig bruk av store og små bokstaver. Følg anvisningene for å skrive inn informasjonen på nytt.

Trinn 3: Installere driveren

Fullfør konfigureringen av det trådløse nettverket via installasjonen av HP-programvaren.
merknad:
Som en alternativ metode for å laste ned programvaren, kan du bruke installasjons-CDen.
  1. Slå på skriveren.
  2. Koble USB-kablen fra skriveren, om nødvendig. Programvareinstallasjonen ber deg om å koble til kabelen om nødvendig.
  3. Hvis en La oss identifisere produktet for å komme i gang -side vises, klikk på Skriver, skriv inn skriverens modellnummer, og klikk deretter på Send.
  4. Hvis du trenger å endre operativsystem, klikker du på Endre, velger din versjon, og klikker deretter på Endre.
  5. Under Driver-overskriften klikker du Last ned for hele programvarepakken, eller klikk Grunnleggende drivere for andre driveralternativer.

Vanlige spørsmål

Se vanlige spørsmål om å konfigurere den trådløse nettverkstilkoblingen.