• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

HP-skrivere - Skrive ut dokumenter (Windows)

Dette dokumentet gjelder for HP-skrivere og datamaskiner med Windows.
Skrive ut dokumenter fra en Windows-datamaskin, og endre relaterte innstillinger for utskriftsjobben.

Skrive ut et dokument

Åpne utskriftsvinduet for å endre utskriftsjobbens innstillinger for best mulig resultat.
  1. Før utskrift, kan du redigere dokumentet å for justere tekstskrifttypen og -størrelsen, velg oppsettsalternativer og endre eventuelle andre innstillinger for utseende.
  2. I applikasjonen du opprettet dokumentet i, klikk på Fil eller på meny-ikonet (WordPad), deretter Klikk på Skriv ut for å åpne generelle utskriftsinnstillinger.
  3. For å få tilgang til flere tastaturoppsett, kvalitet og avanserte innstillinger for utskrift, klikker du på Egenskaper for skriveren, Egenskaper eller Innstillinger.
    Vinduet Dokumentegenskaper eller Skriverinnstillinger åpnes.
    Figur : Eksempel på et dokumentegenskaper-vindu med innstillinger-kategorier og knappen Avanserte innstillinger
    HP dokumentegenskaper-vindu med innstillinger-kategorier og knappen Avanserte innstillinger
  4. Endre følgende oppsett og papirinnstillinger for utskriftsjobben. Menyens navn og tilgjengelige innstillinger varierer etter skriveren.
    merknad:
    Hvis Dokumentetegenskaper-vinduet har en Snarvei for utskrift-kategori, Velg en av dokumentutskriftsjobb-snarveiene der essensielle innstillinger er valgt for deg.
    Innstilling
    Plassering
    Stående eller liggende retning
    Velg stående for loddrette utskrifter eller liggende for vannrette utskrifter.
    Retning-menyen i kategorien Oppsett, Etterbehandling, eller Funksjoner
    Papirskuff eller kilde
    Velg skuffen du har lagt papir i, hvis skriveren har mer enn én skuff.
    Kilde eller Papirkilde-menyen i kategorien Papir/kvalitet eller Funksjoner
    Papirtype
    Angi papirtypen som du bruker, for eksempel vanlig, brosjyre eller andre spesialtyper, slik at skriveren skriver riktig ut på papiret.
    Type, Papirtype eller Media-menyen i kategorien Papir/kvalitet eller Funksjoner
    Papirstørrelse
    Velg papirstørrelsen som du har lagt i skriveren, for eksempel letter- eller legal-papir.
    Størrelse eller Papirstørrelse-menyen i Avanserte alternativer eller i kategorien Funksjoner
    Noen nyere skrivere støtter flere papiralternativer. Gå til Opprette tilpassede størrelser for mer informasjon.
    Skrive ut på begge sider av papiret (tosidig)
    Avhengig av skrivermodellen, kan du automatisk skrive ut på begge sider av arket, eller konfigurere utskriftsjobben for å manuelt vende om sidene.
    Skriv ut på begge sider-menyen i kategorien Oppsett, Etterbehandling eller Funksjoner
    Kategorien Utskriftssnarvei kan inneholde snarveier for å skrive ut på begge sider
    Gå til utskrift på begge sider av arket (Windows) for detaljerte instruksjoner om hvordan du laster inn og vender papiret for din skrivertype.
  5. Endre følgende farge og kvalitetsinnstillinger for beste utskriftsresultater. Menyens navn og tilgjengelige innstillinger varierer etter skriveren.
    Innstilling
    Plassering
    Kvalitet: Målt i utskriftsoppløsning punkter per tomme (DPI). Høyere DPI gir tydeligere og mer detaljerte utskrifter, men reduserer utskriftshastigheten og kan bruke mer blekk. Se produktspesifikasjonene for utskriftshastigheter (målt i sider per minutt).
    • Utkast: Laveste DPI brukes vanligvis når blekkpatronenes blekknivåer er lav, eller når høy utskriftskvalitet ikke er nødvendig
    • Normal: Standard kvalitetsinnstilling som er egnet for de fleste utskriftsjobber
    • Best: Bedre DPI enn Normal
    • Maksimal DPI: Høyest DPI-innstilling som er tilgjengelig
    Kvalitetsinnstillinger eller Media-menyen i kategorien Papir/kvalitet
    Skriv ut i Maksimal DPI eller Utskriftskvalitet er tilgjengelig i Avanserte alternativer, avhengig av skriveren
    Skrive ut i farger eller svart-hvitt: Følgende innstillinger kan være tilgjengelige, avhengig av skrivermodellen:
    • Farge: Bruker alle blekkpatronene for å skrive ut dokumenter med farget tekst eller bilder
    • Svart-hvitt, Bare svart blekk eller Monokrom: Skriveren bruker kun den svarte blekkpatronen; egnet for svart-hvitt utskrifter med normal eller lavere kvalitet
    • Gråtoner: Skriveren bruker blekk fra alle blekkpatroner for å produsere et større utvalg av svart og gråtoner; egnet for svart-hvitt utskrifter i høy kvalitet
    Det finnes flere måter å velge farge og svart-hvitt-innstillinger på, avhengig av skrivermodellen:
    Velg Farge eller Svart- hvittPapir/kvalitet-kategorien
    I kategorien Farge, Funksjoner eller i Avanserte alternativer, klikk på menyen ved siden av Skriv ut i gråtoner, og velg Av for fargeutskrifter, Gråtoner med høy kvalitet eller Bare svart blekk
  6. Klikk OK og deretter Skriv ut.

Vanlige spørsmål

Les ofte stilte spørsmål om å skrive ut dokumenter med en Windows-maskin.