• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Skriverspesifikasjoner

merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606.
Tekniske spesifikasjoner
Modellnavn
Produktnummer
M604n, M605n
E6B67A, E6B69A
M604dn, M605dn, M606dn
E6B68A, E6B70A, E6B72A
M605x, M606x
E6B71A, E6B73A
Papirhåndtering
Skuff 1 (kapasitet på 100 ark)
Skuff 2 (kapasitet på 500 ark)
1 x 500-arks papirmater
  merknad:
Skriveren støtter opptil fire valgfrie papirmatere.
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
1 500-arks høykapasitetsmater
  merknad:
Dette tilbehøret kan kombineres med opptil tre 1 x 500-arks papirmatere.
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Skriverstativ
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Automatisk dupleksutskrift
Tilleggsutstyr
Konvoluttmater for utskrift av opptil 75 konvolutter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Skuff for egendefinerte medier for utskrift på papir i liten størrelse (erstatter standard skuff 2)
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
500-arks stifte-/stableenhet
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
500-arks stableenhet
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
500-arks postboks med 5 skuffer
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilkobling
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Hi-Speed USB 2.0
USB-port med enkel tilgang for utskrift uten datamaskin, og for oppgradering av fastvaren
Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tredjepartsenheter
HP interne USB-porter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør for utskrift fra mobile enheter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Støttes ikke
Integrert HP NFC- og WiFi Direct-funksjonalitet for utskrift fra mobile enheter
Støttes ikke
Støttes ikke
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsservertilbehør for trådløs tilkobling
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Minne
512 MB grunnleggende minne, kan utvides til 1 GB eller 1,5 GB ved å legge til DIMM-minnemoduler
HP sikker harddisk med høy kapasitet
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Sikkerhet
HP Trusted Platform Module for kryptering av alle data som sendes gjennom skriveren
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Kontrollpanel – skjerm og inndata
Grafisk skjerm med fire linjer og ti taster
Støttes ikke
Konstant visning, kontrollpanel med fargeberøringsskjerm
Støttes ikke
Støttes ikke
Utskrift
Skriver ut 50 sider per minutt (spm) på papir i A4-størrelse og 52 spm på papir i Letter-størrelse
M604n
M604dn
Skriver ut 56 sider/min på papir i A4-størrelse og 58 sider/min på papir i Letter-størrelse
M605n
M605dn
M605x
Skriver ut 63 sider/min på papir i A4-størrelse og 65 sider/min på papir i Letter-størrelse
M606dn
M606x
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Operativsystemer som støttes
Følgende informasjon gjelder for produktspesifikke skriverdrivere for Windows PCL 6 og OS X og for installasjons-CDen som følger med i esken.
Windows: Installasjons-CDen for HP-programvare installerer driveren HP PCL.6 eller HP PCL 6 versjon 3, avhengig av hvilken versjon av Windows du har, i tillegg til valgfri programvare hvis du bruker den komplette installasjonsprogramvaren. Last ned skriverdriveren HP PCL-6 versjon 4 fra skriverstøttesiden for denne skriveren: www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606.
Mac-maskiner og OS X: Denne skriveren støtter Mac-er og Apple-mobilenheter. Skriverdriveren og skriververktøyene for OS X kan lastes ned fra hp.com og kan også være tilgjengelig fra Apple Software Update. HP-installasjonsprogramvaren for OS X er ikke med på CDen i esken. Følg denne fremgangsmåten for å laste ned installasjonsprogramvaren for OS X:
  1. Velg Støttealternativer, og velg deretter Drivere, programvare og fastvare under Nedlastingsalternativer.
  2. Klikk på operativsystemversjonen, og klikk deretter på Last ned.
Operativsystem
Installert driver
Merknader
Windows® XP SP3, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Bruk UPD-drivere for 64-biters operativsystemer.
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows XP i april 2009. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet XP.
Windows Vista®, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Bruk UPD-drivere for 64-biters operativsystemer.
Windows Server 2003 SP2, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren.
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Bruk UPD-drivere for 64-biters operativsystemer.
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows Server 2003 i juli 2010. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet Server 2003.
Windows 7 SP 1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den komplette programvareinstallasjonen.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den komplette programvareinstallasjonen.
Støtte for Windows 8 RT er tilgjengelig via Microsoft IN OS versjon 4, 32-biters driver.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den komplette programvareinstallasjonen.
Støtte for Windows 8,1 RT er tilgjengelig via Microsoft IN OS versjon 4, 32-biters driver.
Windows Server 2008 SP2, 32-biters
Skriverspesifikk HP PCL.6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den grunnleggende programvareinstallasjonen. Den grunnleggende installasjonsprogramvaren installerer bare driveren
Den komplette installasjonsprogramvaren støttes ikke for dette operativsystemet.
Windows Server 2008 SP2, 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den komplette programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av den komplette programvareinstallasjonen.
Windows Server 2012, 64-biters
Installasjonsprogramvaren støtter ikke Windows Server 2012, men skriverspesifikke skriverdrivere i HP PCL 6 versjon 3 og HP PCL-6 versjon 4 støtter operativsystemet.
Last ned driveren fra HPs nettsted, og bruk verktøyet for å legge til skrivere i Windows for å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biters
Installasjonsprogramvaren støtter ikke Windows Server 2012, men produktspesifikke skriverdrivere i HP PCL 6 og HP PCL-6 versjon 4 støtter operativsystemet.
Last ned driveren fra HPs nettsted, og bruk verktøyet for å legge til skrivere i Windows for å installere den.
OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion, og OS X 10.9 Mavericks
Skriverdriverne og skriververktøyene for OS X kan lastes ned fra hp.com og kan også være tilgjengelig fra Apple Software Update. HP-installasjonsprogramvaren for Mac er ikke med i CDen i esken.
For OS X kan du laste ned den komplette installasjonsprogramvaren fra brukerstøttenettstedet for denne skriveren.
  1. Velg Støttealternativer, og velg deretter Drivere, programvare og fastvare under Nedlastingsalternativer.
  2. Klikk på operativsystemversjonen, og klikk deretter på Last ned.
  merknad:
Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/ljM604, www.hp.com/support/ljM605, www.hp.com/support/ljM606 for HPs omfattende hjelp for skriveren.
  merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD PCL6, UPD PCL 5 og UPD PS-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd. Klikk på Kobling til støttede produkter under Ytterligere informasjon.
Mobilutskriftsløsninger
Denne skriveren støtter følgende programvare for utskrift fra mobile enheter:
  • HP ePrint-programvare
      merknad:
    HP ePrint-programvaren støtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 (32- og 64-biters), Windows 8 (32- og 64-biters), Windows 8.1 (32- og 64-biters) og OS X-versjonene 10.6 Snow Leopard, 10.7 Lion, 10.8 Mountain Lion og 10.9 Mavericks.
  • HP ePrint via e-post (krever at HPs webtjenester er aktivert og at skriveren er registrert hos HP Connected)
  • HP ePrint-appen (tilgjengelig for Android, iOS og Blackberry)
  • ePrint Enterprise-appen (støttes på alle skrivere med ePrint Enterprise Server-programvare)
  • HP Home and Biz-appen (tilgjengelig for Symbian-/Nokia-enheter)
  • Google Cloud Print 1.0 (krever at skriveren er registrert hos HP Connected og Google Cloud)
  • AirPrint
  • Android-utskrift
Skrivermål
Illustrasjonene nedenfor viser målene for skriverne slik de selges, for valgfritt tilbehør for inndata og utdata og for flere eksempler på konfigurasjoner av skriveren kombinert med valgfritt tilbehør.
Produktmål slik de selges
Mål for n-modellene
Figur : Mål for n-modellene
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
1. Høyde
399 mm
574 mm
2. Dybde
451 mm
754 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vekt
22,6 kg
Mål for dn-modellene
Figur : Mål for dn-modellene
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
1. Høyde
399 mm
574 mm
2. Dybde
537 mm
840 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vekt
25,9 kg
Mål for x-modellene
Figur : Mål for x-modellene
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
1. Høyde
521 mm
695 mm
2. Dybde
537 mm
840 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vekt
32,5 kg
Mål for tilbehør for inndata og utdata
Mål for papirmateren med 1 x 500-ark
Figur : Mål for papirmateren med 1 x 500-ark
1. Høyde
121 mm
2. Dybde
Lukket skuff: 448 mm
Åpen skuff: 864 mm
3. Bredde
415 mm
Vekt
6,7 kg
Mål for 1500-arks høykapasitetsinnskuffen
Figur : Mål for 1500-arks høykapasitetsinnskuffen
1. Høyde
264 mm
2. Dybde
Lukket deksel: 448 mm
Åpent deksel: 902 mm
3. Bredde
415 mm
Vekt
13 kg
Mål for stableenhet
Figur : Mål for stableenhet
1. Høyde
304 mm
2. Dybde
430 mm
3. Bredde
378 mm
Vekt
3,2 kg
Mål for stifte-/stableenheten
Figur : Mål for stifte-/stableenheten
1. Høyde
371 mm
2. Dybde
430 mm
3. Bredde
387 mm
Vekt
4,2 kg
Mål for postboksen med 5 skuffer
Figur : Mål for postboksen med 5 skuffer
1. Høyde
522 mm
2. Dybde
Bakre deksel lukket: 306 mm
Bakre deksel åpent: 589 mm
3. Bredde
353 mm
Vekt
7 kg
Mål for skriverstativ
Figur : Mål for skriverstativ
1. Høyde
114 mm
2. Dybde
653 mm
3. Bredde
663 mm
Vekt
13,6 kg
Mål på eksempelkombinasjoner av skriverne og valgfritt tilbehør
Følgende informasjon viser eksempler på ulike kombinasjoner av skriveren og tilbehør. Det finnes flere andre kombinasjoner. Bruk informasjonen for hvert enkelt tilbehør til å beregne mål for andre kombinasjoner.
Kombinasjon en
Inneholder skriveren pluss følgende tilbehør:
  • Én 1 x 500-arks papirmater
  • 1500-arks høykapasitetsskuffen
  • Utskuffen for stableenhet
Mål for kombinasjon en
Figur : Mål for kombinasjon en
Skriver og tilbehør lukket
Skriver og tilbehør når alt er åpent
1. Høyde
1089 mm
1089 mm
2. Dybde
537 mm
902 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vekt
48,7 kg
Kombinasjon to
Inneholder skriveren pluss følgende tilbehør:
  • Én 1 x 500-arks papirmater
  • 1500-arks høykapasitetsskuffen
  • Utskuffen for stifte-/stableenhet
Mål for kombinasjon to
Figur : Mål for kombinasjon to
Skriver og tilbehør lukket
Skriver og tilbehør når alt er åpent
1. Høyde
1156 mm
1156 mm
2. Dybde
537 mm
902 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vekt
49,7 kg
Kombinasjon tre
Inneholder skriveren pluss følgende tilbehør:
  • Én 1 x 500-arks papirmater
  • 1500-arks høykapasitetsskuffen
  • Utpostboks med 5 skuffer
Mål for kombinasjon tre
Figur : Mål for kombinasjon tre
Skriver og tilbehør lukket
Skriver og tilbehør når alt er åpent
1. Høyde
1367 mm
1367 mm
2. Dybde
537 mm
1468 mm
3. Bredde
425 mm
425 mm
Vekt
52,5 kg
Strømforbruk, elektriske spesifikasjoner og støynivåer
Strømforbruk
Strømforbruk (gjennomsnitt i watt)1, 2, 3
Skriverserie4
Utskrift
Dvalemodus
Auto av/Wake on LAN
Auto av/manuell på
Av
HP LaserJet Enterprise M604
720 W
3,9 W
0,7 W
Mindre enn 0,1 W
Mindre enn 0,1 W
HP LaserJet Enterprise M605
840 W
3,7 W
0,7 W
Mindre enn 0,1 W
Mindre enn 0,1 W
HP LaserJet Enterprise M606
870 W
3,7 W
0,7 W
Mindre enn 0,1 W
Mindre enn 0,1 W
1Verdiene kan bli endret.
2Effekten som rapporteres, er de høyeste målte verdiene for alle skrivermodeller, ved bruk av alle standardspenninger.
3Standardtid fra Klar-modus til dvalemodus = 1 minutt
4Hastigheten er: M604 – 50 sider/min i A4-størrelse og 52 sider/min i Letter-størrelse, M605 – 55 sider/min i A4-størrelse og 58 sider/min i Letter-størrelse, M606 – 62 sider/min i A4-størrelse og 65 sider/min i Letter-størrelse.
Elektriske spesifikasjoner
110-volt inngangsspenning: 100–127 V vekselspenning (+/– 10 %), 50/60 Hz (+/– 3 Hz)
220-volt inngangsspenning: 220–240 V vekselspenning (+/– 10 %), 50/60 Hz (+/– 3 Hz)
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der produktet selges. Ikke omform driftsspenningene. Dette vil skade produktet og gjøre produktgarantien ugyldig.
Støyutslipp
HP LaserJet Enterprise M6041
Lydstyrkenivå
Utskrift (50 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd= 7,1 bel (A) [71 dB(A)]
LWAd= 4,2 bel (A) [42 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift (50 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 28 dB(A)
1Akustiske verdier kan endres. Testet konfigurasjon: 50 sider/min på A4-ark i ensidig modus med HP LaserJet Enterprise M604dn-modellen.
HP LaserJet Enterprise M6051
Lydstyrkenivå
Utskrift (56 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd= 7,1 bel (A) [71 dB(A)]
LWAd= 4,2 bel (A) [42 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift (56 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 27 dB(A)
1Akustiske verdier kan endres. Testet konfigurasjon: 56 sider/min på A4-ark i ensidig modus med HP LaserJet Enterprise M605x-modellen.
HP LaserJet Enterprise M6061
Lydstyrkenivå
Utskrift (63 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd= 7,1 bel (A) [71 dB(A)]
LWAd= 4,2 bel (A) [42 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift (63 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 27 dB(A)
1Akustiske verdier kan endres. Testet konfigurasjon: 63 sider/min på A4-ark i ensidig modus med HP LaserJet Enterprise M606x-modellen.
Område for driftsmiljø
Spesifikasjoner for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
15–30 °C
15 til 32°C
Relativ luftfuktighet
10–80 % relativ luftfuktighet (RH)
5 til 90 % relativ luftfuktighet (RH)
Høyde over havet
Ikke aktuelt
0 til 3048 m