Stasjonære HP- og Compaq-datamaskiner - Løse HDMI-lydproblemer med en stasjonær datamaskin

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner med en HDMI-kontakt (High-Definition Multimedia Interface) for tilkobling av skjerm eller fjernsyn.
Hvis du bruker HDMI for å koble til skjermen, må du aktivere HDMI-lyden ved å justere innstillingene for Windows.
Hvis HDMI ikke er aktivert, kan du ikke hører noen som helst lyd. HP anbefaler derfor at du kobler analoge høyttalere til datamaskinen hvis du vil høre lyd under det innledende oppsettet av datamaskinen.
Bruk følgende fremgangsmåte for å aktivere HDMI-lyd på datamaskinen:
merknad:
Hvis du skal utføre HP systemgjenoppretting, må du gjenta denne fremgangsmåten for å aktivere lyd for HDMI-kontakten.
  1. Høyreklikk på volumikonet ved siden av klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Klikk på Avspillingsenheter.
    Vinduet Lyd åpnes.
  3. Klikk på følgende lydenhet som er oppført i fanen Avspilling:
    • Digital utdataenhet (HDMI)
      Figur : Valg for Digital utdataenhet (HDMI)
      Bilde av valg for Digital utdataenhet (HDMI)
    • Realtek HDMI-utgang
      Figur : Valg for Realtek HDMI-utgang
      Valg for Realtek HDMI-utgang
    • NVIDIA HDMI-utgang
      Figur : Valg for NVIDIA HDMI-utgang
      Valg for NVIDIA HDMI-utgang
    • ATI HDMI-utgang
      Figur : Valg for ATI HDMI-utgang
      Valg for ATI HDMI-utgang
  4. Velg Bruk standard.
  5. Klikk på Bruk.
    • Hvis du brukte Digital utdataenhet (HDMI), klikker du på OK for å lukke vinduet. Dette fullfører prosessen med å aktivere HDMI-lyd.
    • Hvis du brukte Realtek HDMI-utgang, fortsetter du med trinn 6.
  6. Dobbeltklikk på Realtek HDMI-utgang.
    Vinduet Egenskaper for Realtek Digital-utgang åpnes.
  7. Klikk på fanen Støttede formater.
  8. Merk av for 48,0 KHz, og kontroller at det ikke er merket av for Dolby Digital og de andre avmerkingsboksene.
    Figur : Innstillinger for Støttede formater i vinduet Egenskaper for Realtek Digital-utgang
    Innstillinger for Støttede formater i vinduet Egenskaper for Realtek Digital-utgang
    merknad:
    De fleste fjernsyn må ha en samplingsfrekvens på 48,0 KHz for å kunne spille av lyd.
  9. Klikk på OK for å lukke vinduet.