HP- og Compaq-skjermer - Oppdatere en skjermdriver

Dette dokumentet forklarer formålet med skjermdrivere, hvordan du finner dem og hvordan du bruker dem.

Finn og installer skjermdrivere for Windows

Skjermer som er Plug and Play-kompatible trenger vanligvis ikke en egen skjermdriver for normal visning fordi Plug and Play-prosessen inneholder de skjermmodusene som skjermen og den grafiske adapteren kan produsere. Hvis en skjermdriver derimot er tilgjengelig, kan du få et større utvalg av skjermoppløsninger ved å installerer den. Hvis Windows bare tillater to oppløsninger (slik som 640 x 480 og 800 x 600), eller hvis skjermens innebygde oppløsning er utilgjengelig med Plug and Play, kan du prøve å finne og installere en driver for skjermen. Det er like viktig å oppdatere grafikkadapterens driver i videosystemet, og dette bør også vurderes.
merknad:
Hvis skjermen har spesielle funksjoner, for eksempel et webkamera eller automatisk dreiing, trenger du kanskje ekstra programvare i tillegg til en skjermdriver. For eksempel er HP My Display, HP Display Assistant eller PivotPro-programvaren nødvendig for skjermer med automatisk dreiing. Installer denne programvaren fra installasjons-CDen som fulgte med skjermen, eller last ned programvaren fra HP-skjermens nettside for kundestøtte.
Bruk følgende trinn for å legge til eller oppdatere skjermdriverfilene for Windows:
  1. Bruk en installasjonsplate:
    • Hvis HP- eller Compaq-skjermen ble levert med en installasjonsplate, setter du inn platen og følger instruksjonene på skjermen. Du er ferdig.
    • Hvis du ikke har en installasjons-CD, fortsetter du til det neste trinnet.
  2. Hør med HPs kundestøtte for å se om det finnes en driver for HP- eller Compaq-skjermen:
    1. merknad:
      Hvis hovedsiden for Hent programvare og drivere åpnes, skriver du inn det nøyaktige modellnavnet på din HP- eller Compaq-skjerm i feltet, og klikker på Neste.
    2. Klikk på navnet til operativsystemet på datamaskinen.
      Hvis operativsystemet ikke er oppført, finnes det ingen tilgjengelige drivere. Gå videre til trinn 3.
    3. Se gjennom listen over tilgjengelige programvareoppdateringer, og gjør ett av følgende:
      • Hvis det finnes en tilgjengelig skjermdriver i listen, kan du laste den ned og installere den. Du er ferdig.
      • Hvis en skjermdriver ikke er tilgjengelig, kan du laste ned og installere HP My Display eller HP Display Assistant. Du er ferdig.
      • Hvis en driver, HP My Display-programvaren eller HP Display Assistant-programvaren ikke er tilgjengelig, fortsetter du til neste trinn.
  3. Åpne Enhetsbehandling:
    • I Windows 7 og Vista klikker du på Start , skriver inn Enhetsbehandling i søkeboksen, og velger Enhetsbehandling fra menyen.
      Hvis det oppstår en brukerkontokontrollmelding, klikker du på Fortsett.
    • I Windows XP klikker du på Start, høyreklikker på Min datamaskin, klikker på Egenskaper, klikker på fanen Maskinvare og klikker deretter på Enhetsbehandling.
  4. Klikk på plusstegnet (+) ved siden av Skjermer, og dobbeltklikk deretter på skjermens navn (generisk PnP-skjerm eller lignende).
    Figur : Generisk PnP skjerm-oppføring i Enhetsbehandling
     Generisk PnP skjerm-oppføring i Enhetsbehandling
  5. Klikk på fanen Driver, og klikk deretter på knappen Oppdater Driver.
  6. Velg Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare for å få Windows til å søke på datamaskinen og Internett etter den nyeste driverprogramvaren,
     eller
    hvis du har en driver-plate, velger du Søk etter driverprogramvare på datamaskinen.
    merknad:
    Hvis du bruker en skjerm som ikke er fra HP, og den fulgte med programvaren, installerer du den driveren som fulgte med skjermen.
    Det åpnes et vindu med en Søk-knapp.
    1. Klikk på La meg velge fra en liste over enhetsdrivere på datamaskinen.
      Vinduet Installer fra disk åpnes.
    2. Sett inn platen i den flyttbare mediestasjonen.
    3. Skriv stasjonsbokstaven i feltet Kopier produsentens filer fra.
    4. Klikk på knappen Søk.
    5. I vinduet Lokal fil dobbeltklikker du på mappen som inneholder driveren for skjermen.
    6. Klikk på knappen Åpne.
  7. Klikk på Neste, og klikk deretter på Fullfør for å endre driveren.
    Skjermdriveren er installert.

Bruke HP-skjermer på en Mac

HP-skjermer støttes ikke i et Mac-miljø. Men nyere Mac-datamaskiner bruker grafikk med VESA-moduser og kan vise de fleste HP LCD-skjermer. For å gjøre dette, kobler du skjermen til Mac-datamaskinen mens den er avslått, og slå deretter Mac-datamaskinen på. Skjermen skal fungere ved 60 Hz. INF og programvaren for HP-skjermen er for Microsoft Windows og kan ikke kjøres i et standard MAC OS-miljø.

Last ned og installer skjermdefinisjoner for eldre CRT-skjermer i Windows 95, 98, Me og XP

Bruk følgende trinn for å laste ned og installere skjermfiler som opprinnelig ble produsert for CRT-skjermer som er utformet for å fungere med Windows 95 og 98:
  1. Klikk på følgende kobling for å laste ned programvaren: HP Monitorh.exe-nedlasting.
    Vinduet for filnedlasting åpnes.
    Figur : Filnedlastingsvindu
     Filnedlastingsvindu
  2. Klikk på Kjør.
    Sikkerhetsadvarselvinduet åpnes.
    Figur : Sikkerhetsadvarselvindu
    Sikkerhetsadvarselvindu
  3. Klikk på Kjør.
    Vinduet for skjermens INF-fil vises.
    Figur : Vindu for skjermens INF-fil
    Vindu for skjermens INF-fil
  4. Klikk på Oppsett.
  5. Klikk på OK.
    Vinduet lukkes automatisk når installeringen er fullført. Bruk den neste delen "Velge en skjermdriver manuelt i Windows 98, Me og XP" for å fullføre oppsettet av skjermen.

Velge en eldre CRT-skjerm manuelt i Windows 98, Me og XP

1. Åpne Enhetsbehandling:
    1. I Windows XP høyreklikker du på ikonet Min datamaskin fra Start-menyen i Windows XP.
      I Windows 98 høyreklikker du på ikonet Min datamaskin på skrivebordet.
    2. Velg Egenskaper fra menyen.
    3. I Windows XP klikker du på fanen Maskinvare. Klikk deretter på knappen Enhetsbehandling.
      For Windows 98 og Me: Klikk på fanen Enhetsbehandling.
  2. Klikk på plusstegnet (+) ved siden av Skjermer.
  3. Høyreklikk på skjermen som er oppført under Skjermer og velg Egenskaper. Hvis flere enn én skjerm er oppført, sletter du dem alle, én om gangen, og start datamaskinen på nytt. Gjenta trinn 1 til 3, og åpne Enhetsbehandling hver gang.
  4. Klikk på fanen Driver, og klikk deretter på Oppdater driver.
  5. Velg Installer fra en liste eller en bestemt plassering eller Angi driverens plassering. Klikk på Neste.
  6. Velg Ikke søk … eller … eller vis en liste, og klikk deretter på Neste
  7. Velg skjermens navn i vinduet for valg.
  8. Klikk på Neste, og deretter på Fullfør.
    Hvis skjermens navn ikke vises i listen, fortsetter du til neste trinn.
  9. I Windows XP fjerner du avmerkingen fra Vis kompatibel maskinvare.
    I Windows 98 og Me velger du Vis alle maskinvarer.
  10. Klikk på Hewlett-Packard i listen over produsenter. Klikk deretter på skjermens navn i listen over modeller. Klikk på Neste.
    Figur : Veiviser for maskinvareoppdatering
    Veiviser for maskinvareoppdatering
  11. Klikk på Fullfør etter at Windows har installert de nødvendige filene.