HP bærbare PCer - Hvordan du reparerer, avinstallerer og installerer Microsoft Office Starter 2010

Microsoft Office Starter 2010 er en versjon av Microsoft Office-programvaren med begrenset-funksjon. Det leveres forhåndslastet på visse HP-datamaskiner og er ikke en prøveversjon. Den gir grunnleggende produktivitetsoppgaver som kan brukes så lenge som nødvendig. Du kan også oppgradere til den fullstendige versjonen av Microsoft Office hvis du trenger ekstra funksjoner.
Når du bruker Microsoft Office Starter, kan den stoppe eller du kan få en feilmelding om å reparere programmet. Se følgende video for å utføre reparasjonen, eller følg fremgangsmåten nedenfor: