HP bærbare PCer - Grønn skjerm og andre problemer med avspilling av Video (Windows 8, 7)

Dette dokumentet gjelder for HPs og Compaqs bærbare PC-er med Windows 8 eller 7.
Dette dokumentet inneholder detaljerte feilsøkingstrinn for å løse problemer med avspilling av video på din bærbare PC, inkludert følgende symptomer:
  • Skjermen blir grønn under videoavspilling.
  • Manglende evne til å strømme videoer online.
  • Systemet låses gjentatte ganger under 3D-spill.
  • Små punkter av farge er sprøytet over skjermen.
  • Kan ikke spille visse 3D-spill.
Hvis grafikkproblemet kan observeres før Windows åpnes må datamaskinen kanskje til service. Kontakt HP via kategorien Kontakt Support øverst på denne skjermen.
Hvis grafikk vises riktig til etter Windows åpnes kan problemet sannsynligvis løses ved hjelp av trinnene i dette dokumentet.