HP bærbare PCer - Kjøpe en ny strømadapter

Beskrivelse

Strømadapteren brukes til å lade opp batteriet i en bærbar PC og for å gi pålitelig strøm, slik at du kan bruke den bærbare PCen lenge av gangen. Hvis det oppstår en feil med strømadapteren, vil den ikke kunne lade opp batteriet eller tilføre strøm slik at du kan bruke den bærbare PCen uten batteri.

Løsning

Hvis den opprinnelige strømadapteren svikter, kan en ny strømadapter som er designet til din bærbare PC kjøpes fra HP. Du kan også kjøpe en ekstra strømadapter for å bruke den bærbare PCen på et annet sted. HP gir informasjon og verktøy for å hjelpe deg med å fullføre følgende oppgaver:

Teste strømadapteren

Koble ledningen strømadapteren til den bærbare PCen og plugg den i en strømførende stikkontakt. Utfør ett eller flere av følgende, kontroller funksjonen av strømadapteren.
Kontroller strøm-ikonet i systemstatusfeltet.
  • Hvis ikonet ligner på en strømledning, og hvis vekselstrøm-meldingen vises når du plasserer musepekeren over det, fungerer strømadapteren slik den skal.
  • Hvis ikonet ligner på et batteri når adapteren er tilkoblet, er adapteren defekt.
Kontroller hvis strømadapteren kan drive den bærbare PCen når batteriet fjernes.
  1. Utfør en normal avslutning av PCen.
  2. Ta ut batteripakken fra den bærbare datamaskinen.
  3. Koble til strømadapteren og trykk på strømknappen for å starte datamaskinen.
  • Hvis PCen ikke starter og fungerer normalt, er strømadapteren defekt og må byttes.
  • Hvis PCen starter og fungerer normalt, fungerer strømadapteren

Finne artikkelnummeret for strømadapteren

Ulike bærbare modeller krever ulike strømadaptere. Du må vite produktnummeret på din bærbare datamaskin for å kontrollere delenummeret for reservedelen.
Gjør en av følgende oppgaver til å finne produktnummeret på din bærbare datamaskin.
  • Klikk på Start og deretter på Help and Support. Produktnavnet, produktnummeret og serienummeret på den bærbare datamaskinen vises i øvre venstre hjørne av hovedsiden for hjelp og støtte.
  • Hvis den bærbare datamaskinen ikke er slått på, snu den og finn HP-serviceetiketten som er festet på baksiden av den bærbare PCen. Produktnummeret (P/N) er trykt på denne etiketten. På noen bærbare datamaskiner, er HP-serviceetiketten plassert inne i batterirommet. Ta ut batteriet fra den bærbare PCen for å vise HP serviceetikett-informasjonen.
  • Hvis du vil ha detaljert informasjon om hvordan du finner den bærbare datamaskinens produktnavn slik som navn og tall, se på Hvordan finner jeg produktnummeret eller modellnummeret mitt? støttedokumentet.
I Norge Du kan kjøpe en strømadapter på nettet fra en av HPs foretrukne partnere for Norge. Hvis du er usikker på hvilken strømadapter du skal kjøpe, kan du finne listen over produkter som støttes av hver strømadapter på detalj-siden.

Bestille en ny strømadapter på nettet

Når du har funnet produktnummeret på den bærbare datamaskinen og har testet funksjonen av strømadapteren, kan du utføre følgende trinn for å bestille en ny strømadapter.
merknad:
Noen land eller regioner støttes kanskje ikke når du bestiller deler fra HP.com. Se din lokale HP-forhandler eller kontakt HP direkte for å kjøpe ekstra batterier eller andre deler.
  1. Angi produktnummeret i Søk etter modellnummeret, og klikk på Søk pilknappen for å starte søket.
    merknad:
    Hvis nødvendig, fjerne suffikset fra produktnummeret (P/N) på serviceetiketten, og skriv inn produktnummeret i feltet modellnummer på bestillingsskjemaet. For eksempel er P/N DZ357U#ABA angitt som DZ357U.
  2. Når du blir vist en liste over modeller for produktet, klikk på det aktuelle modellnummeret.
  3. Når du blir bedt om det, velg batterier og adaptere i Kategori-søkefeltet, og klikk på Søk pilknappen for å starte søket.
  4. Navnet på strømadapteren for den bærbare PCen vil bli vist i en deleliste med kostnad. Velg antall, og merk boksen den siste kolonnen.
  5. Klikk på Send inn bestilling, og angi de nødvendige transport- og betalingsopplysningene.
    Eller klikk på Legg til i handlevogn for å legge til delen og fortsette handlingen for andre deler.