• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Bærbare HP-PC-er - Feilmeldinger dukker opp ved Windows-oppdateringer, Ved innsetting av kort eller Ved bruk av live e-post

Bærbare PC-er med Western Digital harddisker av høy tetthet, som 1 TB eller 750 GB, kan vise unormale feilmeldinger dersom driveren for Intel Hurtiglager-teknolgi ikke er oppdatert. Eksempler på feilmeldinger inkluderer:
  • Windows krever en digital signer-driver. Denne meldingen dukker opp etter innsetting av et mediekort i 4-i-1-kortleseren for første gang.
  • Windows Live Mail kunne ikke starte opp. Denne meldingen dukker opp etter oppstart av Windows Live Mail.
  • Windows krever en digital signer-driver. Denne feilmeldingen dukker opp ved installasjon av 3G USB-maskinvarelås.
  • En feilmelding oppstår ved kjøring av benchmark-programvarer som PCMark Vantage eller MobileMark 2007.
  • Windows Update kan ikke for tiden lete etter oppdateringer, fordi tjenesten ikke kjører… Denne feilmeldingen dukker opp ved utførelse av en Windows Update.
Last ned og installer den nyeste IRRT-driveren
Last ned og installer driveren for Intel Hurtiglager-teknologi for å løse dette problemet.
Beskrivelse av SoftPaq
Informasjon
Nedlasting
Driver for Intel Hurtiglager-teknologi
VERSJON: 9.5.6.1001