Bærbare HP Envy-datamaskiner - Bruke Beats Audio-programvare (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder for bærbare HP Envy-datamaskiner med Beats Audio.
Beats Audio er en forbedret lydkontroller som gir dyp og kontrollert bass (basshøyttaler) samtidig som den opprettholder klar lyd. Beats Audio er aktivert som standard.
For å aktivere Beats Audio trykker du på Fn + b. Når basshøyttaleren er slått av, vises et gjennomstreket Beats-ikon .

Konfigurere Beats Audio

Følg trinnene under for å åpne Beats Audio og konfigurere innstillinger for innspilling og opptak.
  1. Velg Start, Kontrollpanel, Maskinvare og lyd, HP Beats Audio Control Panel.
    Figur : Egenskaper for Beats Audio
    Når du har åpnet Beats Audio for første gang, kan du deretter søke etter programmet ved å skrive Beats Audio i startmenyens søkefelt.
  2. Velg kategorien Avspilling i øverste panel. Du kan gjøre følgende i venstre panel.
    • Juster innstillingene og utjevning for høyttalere og hodetelefoner, uavhengige hodetelefoner og ATI HDMI-utgang.
  3. Velg kategorien Innspilling i øverste panel. Du kan gjøre følgende i venstre panel.
    • Juster innstillinger for mikrofon, integrert mikrofonarray og stereomiks.
  4. Velg fanen Preferanser i øverste panel. Du kan gjøre følgende i venstre panel.
    • Juster innstillinger for HP Beats Audio.

Oppdatere Beats Audio

For å oppdatere din Beats Audio-programvare se siden Last ned HP-programvare og drivere for din datamaskinmodell.