Bærbare HP-datamaskiner - Slå et bakgrunnsbelyst tastatur av eller på

Dette dokumentet gjelder for bærbare HP-datamaskiner med bakgrunnsbelyste tastaturer.
Hvis din bærbare datamaskin har et bakgrunnsbelyst tastatur, har tastaturet en spesiell tast for å slå lyset av og på. Bruke bakgrunnsbelysningen under dårlige lysforhold.
Den følgende serien med bærbare datamaskiner inneholder modeller som har bakgrunnsbelyste tastaturer.
  • Bærbare HP Envy-datamaskiner
  • Bærbare HP Spectre-datamaskiner
  • HP Pavilion dv-serien med bærbare datamaskiner (dv4, dv5, dv6, dv7)
For å se om din modell har et bakgrunnsbelyst tastatur, trykk på F5-tasten for å se om den har en tast for bakgrunnsbelyst tastatur.
For å slå tastaturets bakgrunnsbelysning av eller på, trykker du på F5 -tasten.
Figur : F5-tasten - tast for bakgrunnsbelyst tastatur
F5-tasten - tast for bakgrunnsbelyst tastatur
Andre bærbare datamaskiner
Hvis du har en annen eldre bærbar datamaskin med et bakgrunnsbelyst tastatur, kan du utføre en av følgende metoder (avhengig av modell) for å slå den av eller på.
  • Hvis mellomromstasten har et tastaturikon på venstre side, trykker du og holder inne Funksjon-tasten (Fn) og trykker deretter én gang på mellomromstasten.
  • Trykk på F12.
  • Trykk på F5.
  • Trykk på den spesielle tasten som er dedikert for å slå bakgrunnsbelysningen av og på.
    Figur : Dedikert tast for tastaturets bakgrunnsbelysning
    Dedikert tast for tastaturets bakgrunnsbelysning