• Opplysning

• Tilbakemelding

Bærbare HP-datamaskiner - Bestille HP-godkjente reservedeler

Du må kanskje etter hvert skifte ut en eller flere deler i din bærbare datamaskin med HP-godkjente reservedeler. HP-godkjente reservedeler er deler som er blitt grundig testet for å tilfredsstille HPs kvalitets- og kompatibilitetsstandarder og er garantert å fungere riktig i din HP-datamaskin. Tilgjengeligheten til spesifikke deler kan variere avhengig av modell.

Bestille HP-godkjente deler med HP PartSurfer

Du kan bestille HP-godkjente reservedeler for din datamaskin ved å bruke HP PartSurfer. HP PartSurfer har en fullstendig liste over deler og kan hjelpe deg med å finne den delen du trenger.
Følg trinnene under for å bestille deler ved å bruke HP PartSurfer.
  1. Gå til nettsiden HP PartSurfer.
  2. I HP PartSurfers hurtigsøkefelt skriver du inn en av de tre ID-numrene for din datamaskin: Delenummer, eller serienummer, eller Produktnummer eller navn, og klikk deretter på Søk.
    Figur : HP PartSurfer - Hurtigsøk
    Bilde av nettsiden for HP PartSurfer som viser plasseringen til hurtigsøkefeltet
    merknad:
    Alle disse ID-numrene står angitt på serviceetiketten under den bærbare datamaskinen. Hvis et av numrene ikke gir søkeresultater, skriver du inn et annet ID-nummer.
  3. Vis listen over deler og tilbehør. Klikk på avmerkingsboksen(e) ved siden av de delene eller det tilbehøret du ønsker å kjøpe for å legge dem til i handlekurven.
    Figur : HP PartSurfer - velge elementer
    HP PartSurfer nettsted som viser avmerkingsbokser for kjøp til å velge et element for i handlekurven.
  4. Hvis du valgte alle de nødvendige varene, klikker du på ikonet for handlekurven for å fortsette til kassen.
    Figur : HP PartSurfer - Handlekurv
    Bilde av HP partsurfer en pil som peker til shopping handlevogn-ikonet.
  5. Gjennomgå varene i handlekurven, utfør eventuelle endringer og klikk deretter på Bestill.
    Figur : HP PartSurfer - Handlekurv
    Bilde av handlekurv i HP PartSurfer
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fylle ut fraktinformasjon og betale for varene.
Bestillingen sendes til deg sammen med detaljerte instruksjoner om hvordan du skifter ut delen selv, noe som vil spare deg for tid og penger. Leveringstiden avhenger av delens tilgjengelighet og fraktmetoden. Du vil vanligvis motta delen innen 5-7 virkedager. HP kan også tilby andre fraktalternativer ved behov.
merknad:
Du kan bli bedt om å returnere en defekt del som fortsatt er underlagt garantien, slik at HP kan analysere den og fortsette å forbedre kvaliteten til HPs bærbare datamaskiner.

Bestille HP-godkjente deler på HP Parts Store

Du kan bestille HP-godkjente reservedeler for din datamaskin ved å handle på HP Parts Store. Delen dekkes kanskje av garantien din dersom din HP-datamaskin fortsatt er underlagt den. Følg trinnene under for å bestille deler ved å bruke HP Parts Store.
Hvis du ikke kjenner til det spesifikke delenummeret, se Bestille HP-godkjente deler med HP PartSurfer.
  1. Gå til nettsiden HP Parts Store , velg din region fra tappene, og klikk deretter på ditt land.
    Figur : » HP reservedelssalg
    Land og region valget på HP Parts Store.
  2. |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||In the HP Parts Store, you can type the Product Name, or type any one of the three identification numbers for your computer:|||UNTRANSLATED_CONTENT_END||| |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Part Number, or Serial Number, or Product Number, and then click Search for a part to start the search.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||
    Figur : HP Parts Store - Delesøk
    Bilde av nettsiden for HP Parts Store som viser alternativer for delesøk
    merknad:
    Alle disse ID-numrene står angitt på serviceetiketten under den bærbare datamaskinen. Hvis et av numrene ikke gir søkeresultater, forsøk å skrive inn et av de andre ID-numrene.
  3. Velg en vare på en av rullegardinmenyene for å søke etter reservedeler etter: Nøkkelord søk, kategorien søke, eller Vis alle deler.
    Figur : HP Parts Store - Rullegardinmenyer for søk
    Bilde av HP Parts Store-nettsidens rullegardinmenyer for søk
  4. Vis listen over deler og tilbehør. Klikk på avmerkingsboksen(e) ved siden av den oppførte delene eller det tilbehøret du vil kjøpe.
    Figur : HP Parts Store - Delevalg
    Bilde av nettsiden til HP Parts Store som viser plasseringen av varenes avmerkingsbokser og kjøpsknapper
  5. Hvis du er fornøyd med varen(e) du har valgt, klikker du på Legg til i handlekurven.
  6. Hvis du valgte alle de nødvendige varene, klikker du på Fortsett til kassen for å gjennomgå varene i handlekurven.
    Figur : HP Parts Store - legge til i handlevogn og Fortsett til kassen knapper
    Legg til for å handlevogn og Fortsett til kassen knapper i HP Parts Store
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å fylle ut fraktinformasjon og betale for varene.
Bestillingen sendes til deg sammen med detaljerte instruksjoner om hvordan du skifter ut delen selv, noe som vil spare deg for tid og penger. Leveringstiden avhenger av delens tilgjengelighet og fraktmetoden. Du vil vanligvis motta delen innen 5-7 virkedager. HP kan også tilby andre fraktalternativer ved behov.
merknad:
Du kan bli bedt om å returnere en defekt del som fortsatt er underlagt garantien, slik at HP kan analysere den og fortsette å forbedre kvaliteten til HPs bærbare datamaskiner.