HP og Compaq All-in-One og HP TouchSmart stasjonære PCer - Skjermen er tom når du starter datamaskinen

Dette dokumentet gjelder HP og Compaq All-in-One TouchSmart og stasjonære PC-er.
Utfør trinnene i dette dokumentet for å løse et problem der en skjermen har strøm, men ikke viser noe.
Fjerne medier fra diskett stasjoner, CD/DVD-stasjoner, USB-porter og minnekortleser spor, og koble fra alle ikke-viktige enheter (skrivere, skannere, eksterne harddisker og lignende). La bare tastatur og mus koblet til datamaskinen.
Med enheter koples fra, start datamaskinen. Hvis skjermen viser nå et bilde og Windows starter riktig, en enhet er å hindre datamaskinen i å starte. Se Oppdatere BIOS for å løse dette problemet.
Hvis skjermen viser ikke et bilde eller Windows ikke starter opp riktig, velger du ett av symptomene som best samsvarer med tilstanden til datamaskinen: