HP-PCer - Bruke Recovery Manager til å gjenopprette programvare og drivere (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-PCer levert med Windows 7 installert.
HP Recovery Manager er et program for Windows som følger med HPs forbruker-PCer. Bruk HP Recovery Manager til å installere noen av maskinvaredriverne og programmene som opprinnelig fulgte med HP-datamaskinen. Ikke all programvare er tilgjengelig til å installeres på nytt.
merknad:
Hvis operativsystemet i datamaskinen endres eller HP Recovery-partisjonen fjernes, fjernes også HP Recovery Manager og fremgangsmåten i dette dokumentet vil ikke fungere. Når dette skjer, må du gjøre en fullstendig Systemgjenoppretting for å gjenopprette hele programvarepakken eller installere en ny versjon av programvaren du prøvde å gjenopprette.
merknad:
Hvis datamaskinen ble konfigurert etter bestilling, må du kanskje installere enkelte programmer på nytt ved hjelp av de bestemte programinstallasjonsdiskene som fulgte med datamaskinen.

Installere maskinvaredrivere på nytt

Slik installerer du fabrikkinstallerte maskinvaredrivere på nytt:
  1. Klikk på Start (), Alle programmer, Recovery Manager og deretter på Recovery Manager igjen.
    Figur : Recovery Manager
    Hovedskjermbildet i Recovery Manager
  2. Under Jeg trenger hjelp nå klikker du Installere maskinvaredrivere på nytt.
  3. På velkomstskjermen til Installere maskinvaredrivere på nytt klikker du på Neste.
  4. Velg driveren du vil installere på nytt, og klikk deretter på Neste.
    Hvis driveren du vil installere på nytt, ikke er på listen, velger du Driveren er ikke på listen, og klikker på Neste. Følg instruksjonene på skjermen for å bruke Windows Enhetsbehandling for å installere drivere på nytt.
    Figur : Velg driveren du vil installere på nytt
    Vinduet Hardware Driver Reinstallation
    Recovery Manager installerer driveren på nytt.
  5. Etter at driveren er installert, klikker du Fullfør for å starte datamaskinen på nytt.

Installere programmer på nytt

Slik installerer du fabrikkinstallerte programmer på nytt:
  1. Klikk på Start (), Alle programmer, Recovery Manager og deretter på Recovery Manager igjen.
    Figur : Recovery Manager
    Hovedskjermbildet i Recovery Manager
  2. Under Jeg trenger hjelp nå klikker du Installere programmer på nytt.
  3. Klikk på Neste på velkomstskjermen for å Installere programmer på nytt.
  4. Se listen over fabrikkinstallerte programmer for å finne programmet du vil installere på nytt.
    • Hvis programmet vises i listen, velger du tittelen.
    • Hvis programmet du vil installere på nytt, ikke er på listen, velger du Programmet er ikke på listen, og klikker på Neste. Følg anvisningen for å installere programmet på nytt.
    Figur : Velg programmet som skal installeres på nytt
    Vinduet Reinstallering av programvare
  5. Klikk på Neste.
    • Hvis du ikke blir bedt om å avinstallere programmet før du installerer det på nytt, går du videre til neste trinn.
    • Hvis du ikke blir bedt om å avinstallere programmet før du installerer det på nytt, følge denne fremgangsmåten.
      1. Klikk på Start () og deretter på Kontrollpanel.
      2. Avinstaller et program under Programmer.
        Vinduet Avinstaller eller endre et program åpnes.
        Figur : Avinstaller eller endre et program
        Avinstaller eller endre et program-skjermbildet
      3. Velg programmet du vil fjerne.
      4. Klikk på Avinstaller eller Avinstaller/endre øverst på listen over programmer.
      5. Les og følg eventuelle meldinger som vises mens programvaren fjernes fra datamaskinen.
      6. Når programmet er avinstallert, fortsertt med å installere Recovery Manager-programmet på nytt.
  6. Når reinstalleringen er fullført, velger du Ja og deretter Fullfør for å starte datamaskinen på nytt.