HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Kontroller USB-forbindelsen

Kontroller USB-forbindelsen
Kontroller den fysiske tilkoblingen til skanneren.
  • Bruk kabelen som fulgte med skanneren. Det er ikke sikkert at andre USB-kabler er kompatible med skanneren.
  • Kontroller at USB-kabelen er ordentlig tilkoblet mellom skanneren og datamaskinen. Treforkikonet på USB-kabelen vender opp når kabelen er riktig koblet til skanneren.
Hvis problemet vedvarer etter at du har fulgt fremgangsmåten ovenfor, kan du forsøke dette:
  1. Gjør ett av følgende, avhengig av hvordan skanneren er koblet til datamaskinen:
    • Hvis USB-kabelen er koblet til en USB-hub eller dokkingstasjonen til en bærbar PC, kobler du USB-kabelen fra USB-huben eller dokkingstasjonen og kobler i stedet USB-kabelen til en USB-port på baksiden av datamaskinen.
    • Hvis USB-kabelen er koblet direkte til datamaskinen, kobler du den til en annen USB-port på baksiden av datamaskinen.
    • Fjern alle andre USB-enheter fra datamaskinen bortsett fra tastaturet og musen.
  2. Trykk på av/på-knappen () for å slå skanneren av, vent i 30 sekunder og slå deretter skanneren på igjen.
  3. Start datamaskinen på nytt.
  4. Når datamaskinen er startet igjen, forsøker du å bruke skanneren.
    • Hvis skanneren fungerer, kobler du til igjen andre USB-enheter en og en og forsøker å bruke skanneren for hver enhet som tilkobles. Koble fra eventuelle USB-enheter som hindrer at skanneren fungerer.
    • Hvis skanneren ikke fungerer, avinstallerer du drivere og verktøy for HP Scanjet og installerer på nytt.
      • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3
      • HP Scanjet 5000 s3 ISIS-driver:
      • HP Smart Document Scan Software (skanneprogramvare) (versjonen kan variere avhengig av installasjonen)