HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Avinstallere HP Scanjet-drivere og -verktøy og installere dem på nytt

Avinstallere HP Scanjet-drivere og -verktøy og installere dem på nytt
Hvis du har kontrollert tilkoblingen av skannerkabelen og dette ikke løste problemet, kan problemet skyldes en ufullstendig installasjon. Forsøk å avinstallere HP Scanjet Drivers and Tools (drivere og verktøy for HP Scanjet), og installer på nytt.
  1. Trykk på av/på-knappen () for å slå skanneren av, og koble deretter USB-kabelen og strømforsyningen fra skanneren.
  2. Avinstaller følgende programmer på datamaskinen ved bruk av verktøyet Programmer eller funksjoner (Vista, Windows 7, Windows 8) eller Legg til/fjern (Windows XP):
    • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3
    • HP Scanjet 5000 s3 ISIS-driver:
    • HP Smart Document Scan Software (skanneprogramvare) (versjonen kan variere avhengig av installasjonen)
      HP ScanjetPlgin
  3. Start datamaskinen på nytt.
  4. Bruk HP Scanning Software CD-platen som fulgte med skanneren, til å installere HP Scanjet-drivere og -verktøy på nytt.
  5. Koble USB-kabelen og strømkabelen til skanneren igjen, og trykk deretter på av/på-knappen () for å slå skanneren på.