• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s3 - Kontrollere kablene

Kontrollere kablene
Kabeltype
Løsning
Strømledning
Strømledningen skal være koblet til mellom skanneren og en stikkontakt.
  • Kontroller at strømledningen er ordentlig tilkoblet mellom skanneren og en strømførende stikkontakt eller et overspenningsvern.
  • Hvis strømledningen er koblet til et overspenningsvern, må du kontrollere at overspenningsvernet er koblet til en stikkontakt og er slått på.
  • Trykk på av/på-knappen () for å slå skanneren av, og slå deretter datamaskinen av. Etter 30 sekunder slår du skanneren på igjen og deretter datamaskinen, i den rekkefølgen.
USB-kabel
USB-kabelen er koblet til mellom skanneren og datamaskinen.
  • Bruk kabelen som fulgte med skanneren. Det er ikke sikkert at andre USB-kabler er kompatible med skanneren.
  • Kontroller at USB-kabelen er ordentlig tilkoblet mellom skanneren og datamaskinen.
  • Hvis USB-kabelen er koblet til en USB-port foran på datamaskinen, flytter du den til en USB-port på baksiden av datamaskinen.
Hvis du vil ha mer informasjon om å løse USB-problemer, se www.hp.com/support, velg land eller region og bruk deretter søkeverktøyet til å finne emner om løsing av USB-problemer.